06-07-2016, 05:38 AM
(05-07-2016, 03:18 PM)rezam1371 نوشته: @Babak
سلام آقا بابک .خیلی ممنون بابت وقتی که برای راهنمایی دوستان میزارید.
میخواستم اگر امکانش باشه در مورد پذیرش گرفتن برای مقطع دکترا فیزیک پزشکی راهنماییم کنید.رزومه من به شکل زیر است:
لیسانس فیزیک حالت جامد دانشگاه تبریز - معدل 14.91
ارشد فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - معدل 16.54 -نفر دوم کلاس _ رتبه ارشدم 28 بود
زبان آیلتس 7
یازده تا مقاله معتبر ملی چاپ شده تو کنفرانس دارم
دو تا علمی پژوهشی تو نشریات معتبر فارسی
5 تا مقاله ISI چاپ شده که دو تاش با ایمپکت فاکتور 3.1 است
دو تا هم کتاب با لگو دانشکاه تبریز چاپ کردیم
مجری دو تا طرح تحقیقاتی هم بودم که بخاطرش فاند هم گرفتم.
دو سال دبیر نشریه دانشکده فیزیک هم بودم .
کارهای علمی و فرهنگی دیگری هم دارم البته فک نکنم زیاد مهم باشن مثل حضور در جشنواره اختراعات ملی و ...
ایا بنظرتون کسی با این سابقه دانشگاهی میتونه پذیرش با فاند بگیره؟
بی صبرانه منتظر راهنمایی تون هستم.
با تشکر
درود،
راستش در پذیرش از دانشگاههای امریکا معدل و نمره GRE مهمترین معیارها هستند. معدلهای شما متوسط رو به پایین هستند، در نتیجه باید روی GRE وقت زیادی بگذارید و احتمالا GRE Subject فیزیک هم برای شما ضروری باشه. حتما سعی کنید که نمرات عالی در این امتحانها بیارید. اگر موفق بشید نمرات خوبی بگیرید، به نظرم شانس پذیرش دارید، به خصوص این که سابقه تحقیقاتی و علمی خوبی هم دارید. توصیه نمیکنم که دنبال دانشگاههای خیلی تاپ باشید. احتمالا شانس شما در دانشگاههای ۵۰ تا حدود ۱۳۰ نسبتا خوب باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.