08-07-2016, 06:36 PM
(14-06-2016, 11:08 PM)Milados نوشته: سلام دوستان،
راستش نمی دونم این سوالم مرتبط با این صفحه است یا خیر ولی بنده اینجا می پرسم.
بالاخره پس از کلی صحبت یکی از استادها به ما فاند داد. ایشون در ایمیلش قید کرده که حتما باید به فال برسی. زمینه کاریش Machine learning and systems biology است که بی خطر می باشد.
راستش من الان هیــــــــــچ کاری نکردم. یعنی پاسپورت ندارم، I20 ندارم، وقت سفارت نگرفتم و ... هر چیز دیگه ایی که برای ویزا لازمه.
الان من موندم واقعا چیکار کنم؟؟؟ اصلا می ارزه برم دنبال کارهاش. کلی بدبختی کشیدم تا همین یه دونه رو هم جور کردیم ولی حالا اینجوری شد.
به نظر شما من چی کار کنم؟ امکانش هست که برسم به فال با تمام داستان هایی که موجوده برای ویزا و غیره !!!
راه حلی چیزی شما دارید به من بدید؟
هرکی هر چی می دونه بگه تا بالاخره به یه نتیجه ایی برسم. مرسی از لطفتون
سلام بر همه دوستان
@Matinking
@MaMi
راستش من حدود بیست روز پیش جواب فاندم اومد و اومدم اینجا گفتم چی کار کنم و دوستان راهنمایی ام کردند.
الان در ایروان هستم و خدا رو شکر ویزا رو زدم تو گوشش?
مولتی ام هست.
فقط با این پست می خوام یه چیز بگم. فقط تلاش کنید و ول نکنید. پروسه کارهای من به تعطیلات قدر و تاخیر های اداری شب قدر (اداره ها ساعت 10 صبح باز می کردند تا 12 و 30 ظهر ) خورد و خیلی اذیتم کردند ولی همه چیز دقیقه نود رسید و رفتم سفارت و با یه مصاحبه خوب تمومش کردم. استاد من 15 جون به من ایمیل زد و فاندم رو گفت و الان 7 جولای که ویزا رو گرفته ام.
در آخر اینکه واقعا Never give up ...
جا داره از متین و محمد عزیز بابت راهنمایی هاشون تشکر ویژه کنم.
سالم و پیروز باشید
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"