09-07-2016, 11:02 PM
(09-07-2016, 09:25 PM)hamideh13935 نوشته: من از یکی از دانشگاه های انگلستان برای دکترای مدیریت پذیرش گرفتم ولی هنوز نتونستم اسکالرشیپ بگیرم. در حال حاضر در حال مکاتبه با دانشگاه هستم تا بتوان آخرین شانس های خودم را هم امتحان کنم. سوالم این هست که بورس های دیگری علاوه بر بورس های دانشگاه وجود دارد که بتوانم برای آنها اپلای کنم یا خیر. تا اول آگوست باید تصمیم بگیرم.
در اکثر مواقع، تمامی بورسیه های موجود در آن دانشگاه و کشور در قسمت tuition aid یا Scholarship یا finance و عبارات مشابه، اعلام میشود.
به عنوان مثال در دانشگاه Cambridge در لینک زیر،
http://www.graduate.study.cam.ac.uk/finance/funding میتوانید در قسمت Funding سمت چپ بورسیه های موجود را مشاهده کنید. پس بهتر است به وب سایت دانشگاه مقصد مراجعه کنید و در صورت عدم وجود اطلاعات کافی با منشی پذیرش یا هر فردی که تا به حال مکاتبه میکرده اید سوال خود را اعلام کنید و توضیح بخواهید، اگر زمان برای شما بسیار مهم است باید تلفنی تماس بگیرید تا به سرعت پاسخ دریافت کنید و اگر زمان اجازه میدهد ایمیل نیز کافی خواهد بود.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید