12-07-2016, 12:30 AM
(11-07-2016, 03:01 PM)Luna_m نوشته: درود بر همگی
من وقت سفارت اسپانیا دارم برای دریافت ویزای 30 روزه. حدودا 9 ماه پیش یک ویزای سینگل فرهنگی با دعوتنامه ای که از یه شرکت اسپانیایی داشتم گرفتم. کل هزینه های سفر هم با شرکت اسپانیایی بود (من کارمند قراردادیشون در ایران هستم). حالا با این شرایط 3 تا سوال دارم:
اول اینکه الان 50 میلیون توحسابم هست. گردش حسابم هم حدود 22 میلیون بوده در 6 ماه اخیر. من برای سفرم 5000 یورو کنار گذاشتم. به نظرتون بهتره این 5000 یورو هم چنج کنم بریزم تو حسابم یا همون 50 میلیون کافیه؟ (این بار تمام هزینه های سفر با خودمه)
دوم اینکه ریسک گرفتن ویزای توریستی با این شرایطی که گفتم زیاده یا خیر؟ یا بهتره که بازهم از طریق همون شرکت اسپانیایی ویزای فرهنگی بگیرم علی رغم اینکه سفر توریستیه؟
تصمیم دارم تواین سفر به 8 تا از کشورای شنگن سفر کنم. طبیعتا رزرو کردن هتل از الان برای تمامی شهرها و کشورهای مقصد یه کار بیهوده و غیرمنطقیه (البته از نظر مسافر نه از نظر سفارت)، چون که برنامه فیکسی وجود نداره که بدونم در چه تاریخی در کدوم شهر یا کشور هستم. با این وجود راهی رو پیشنهاد میدید در رابطه با واچر هتلی که باید به سفارت ارائه بشه؟
بسیار ممنون میشم ازتون راهنماییم کنید
متشکرم
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
احتمال ویزا گرفتن اگر متاهل باشید و خودتان به تنهایی سفر کنید نسبتا مناسب است. ویزای قبلی هم بسیار موثر است. من توصیه میکنم بازهم از همان شرکت دعوتنامه بگیرید که ریسک را به شدت پایین می آورد (مثلا برای شرکت در جلسات و بازدید و ...). البته ویزای 30 روزه کمی زیاد است و من پیشنهادم مثلا یک بازه 20 روزه است که برای سفارت منطقی تر به نظر برسد.
آن 50 میلیون خوب است اما بهتر میبود بعد از گرفتن ویزا نسبت به خرید یورو اقدام میکردید تا موجودی حساب را بالاتر نشان دهید. اگر خیلی هزینه تبدیل بالا نیست شاید بهتر باشد این کار را بکنید. اگر بازهم دعوتنامه میگیرید خیلی نیازی به این کار نیست.
من نیازی نمیبینم که اسمی از آن 8 کشور بیاورید. شما میتوانید از طریق سایت booking یک هتل (از آنهایی که کنسل کردن رایگان دارند) در اسپانیا برای تمام این مدت رزرو کنید. بعدا که برنامه مشخص شد دقیقتر برنامه ریزی کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ