14-07-2016, 10:46 AM
(14-07-2016, 12:14 AM)Sallyhb نوشته: من براي يك دوره كاراموزي مي خوام برم آمريكا و سال ٣ كارشناسي هم هستم به همين خاطر درسم تمام نشده كه ليست نِمرات كلي رو داشته باشم.مي خواستم بدونم كه بايد چه مداركي رو وقت مصاحبه همراه داشته باشم؟ كسي هم مثل من براي ويزاي j1 اقدام كرده؟و اينكه همه بشون كليرنس مي خوره؟ معمولا چقدر طول مي كشه تا جوابش بياد؟
برای لیست مدارک لطفا به موضوع مدارک لازم برای ویزا F-1 مراجعه کنید. اگر چه شما قصد دارید برای ویزای J-1 اقدام کنید، اما با توجه به شرایط شما، مدارک مورد نیاز کم و بیش شبیه هست. همچنین به وبسایت کنسولگری مورد نظر مراجعه کنید و مطمئن بشید که همه مدارک گفته شده رو همراه دارید.
بعضی از افراد بدون کلیرنس هم ویزا گرفتهاند، اما معمولا باید انتظار داشته باشید که کلیرنس بهتون بخوره. کلیرنس معمولا حدود ۱ الی ۴ ماه طول میکشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.