15-07-2016, 09:45 AM
(14-07-2016, 02:49 PM)Olovenly نوشته: سلام
@Babak
اگه بخوام پردازش تصویر وبینایی ماشین کار کنم،برای آپلای(USA) مناسبه؟(منظورم ویزا میدن)
با توجه به لیست رشته های خطرناک , حساسیت یعنی Remote Sensing ,Imaging & Reconnaissance اینا خیلی شبیه پردازش تصویر هست یعنی رشته هوش مصنوعی.
Remote Sensing یعنی سنجش از راه دور تو دانشگاه ارایه میده اگه برمیدارم مشکل پیش میاد؟(ویزا نمیدن)
Imaging & Reconnaissance یعنی تصویر برداری(پزشکی) تو دانشگاه ارایه میده اگه برمیدارم مشکل پیش میاد؟(ویزا نمیدن)
من زیاد دیدم که دانشجوهای ایرانی در رشتههای هوش مصنوعی و پردازش تصویر پذیرش و ویزا گرفتهاند، اما اگر بخواهید محتاطانه عمل کنید و ریسک نکنید، بهتره که دنبال رشتههایی که در لیست رشتههای حساس هستند نروید. برداشتن درس در دانشگاه اما عموما خیلی مساله مهمی نیست. به هر حال، تقریبا همه در رشته کامپیوتر حداقل یکی دو تا درسی که در لیست رشتههای حساس هستند برمیدارند. انجام پروژه کارشناسی ارشد یا چاپ مقاله و کار تحقیقاتی در این زمینهها ممکنه حساسیت ایجاد کنه، اما برداشتن درس به تنهایی معمولا مشکلی نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.