16-07-2016, 02:14 AM
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 16.5
2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم.
3. GRE ندارم. اما ok میکنم
4. یک مقاله ISI
5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره )
6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. )
7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+
8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان
9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت
10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت
11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است.
12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست.
13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی
14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات تحصیلی و کاری همسرم
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 17.5
2. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5
3. آیلتس7
4. GRE نداره. اما OK میشه.
5. 2 مقاله ISI
6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+
7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت
8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی
9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا
خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟
در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟
( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست )
رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری
ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن.
2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم.
3. GRE ندارم. اما ok میکنم
4. یک مقاله ISI
5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره )
6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. )
7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+
8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان
9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت
10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت
11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است.
12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست.
13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی
14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر
مشخصات تحصیلی و کاری همسرم
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 17.5
2. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5
3. آیلتس7
4. GRE نداره. اما OK میشه.
5. 2 مقاله ISI
6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+
7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت
8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی
9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر
من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا
خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟
در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟
( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست )
رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری
ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن.