16-07-2016, 10:53 AM
(02-07-2016, 02:24 AM)AFFI نوشته: سلام من کارشناسی معماری از دانشگاه حکیم سبزواری معدل 18دارم. قصد دارم برای ایتلس بخونم ولی سابقه کار ندارم برای همین نگرانم ک پورتفولیو خوبی نتونم تنظیم کنم ...هنوز نمیدونم شرایط پذیرش برای چه کشور هایی رو خواهم داشت اما خیلی علاقه مند به تحصیل در کانادا هستم...از طرفی بدون فاند نمیتونم از پس هزینه های کانادا بربیام....ولی ایا میتونم واسه پلی تکنیک میلان پذیرش همراه با بورس بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سابقه ی کار ندارین یعنی حتی یکی دو رندر هم برای این و اون نگرفتین ؟ وقتی از کار صحبت می کنیم دقیقا منظور بیمه داشتن و اینا نیست هرچند که دانشگاه های کانادا روی سابقه ی کار حساسند ( یکی می گفت 6 ماه حداقل).
راجع به پرتفولیو باید بگم که کارهای آکادمی و هنری بهتره پس ربطی به کار کردن شما نداره می تونید طرح های دانشگاهی یا مسابقات رو بفرستید.
بهترین ها
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ...
بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری