16-07-2016, 06:47 PM
(12-06-2016, 05:26 PM)blur نوشته: امید که مشکلتون تابحال حل شده باشه. ولی من یه چندتا توضیح کوچولو بدم خدمتتون. اولا نمره زبان خیلی برای دانشگاه های استرالیا مهمه و رک بگم این نمره شما کارتون رو حداقل برای گرفتن اسکولارشیپ سخت می کنه.
در مورد کیس اولتون، بعد از یه مدت اصولا بهتر هم هست که یه میلی بدین یا تماس بگیرین و در مورد پیشرفت کار سوال کنید. این نشون میده که پیگیر هستین. در غیر اینصورت اون استاد فکر می کنه که چندان هم جدی نیستین.
مورد بعدی این که واقعا در استرالیا باید کمیته پذیرش تایید کنه و اعطای اسکولارشیپ ها در نود درصد مواقع ارتباطی با استاد و گرنتش نداره و دانشگاه در این مورد تصمیم می گیره و فاند هم از طرف دانشگاه (و یا IPRS) داده میشه.
در مورد کیس دوم شما، این که استاد به پروپوزال شما تمایل نشون داده و میخواد کامنت بذاره نکته مثبتی میتونه باشه. شما هم در اپلیکیشنتون اسم ایشون رو میدین.
سلام blur
ممنون بابت پاسخ کاملتون.
من درباره دانشگاه های اسنرالیا خیلی تجربه ندارم ولی توی همین یکی دوتا تماس هایی که به دانشگاه های برجسته استرالیا داشتم تقریبا مطمئن شدم استرالیا فقط کار تحقیقاتی براش مهمه و به نمره زبان خیلی کم اهمیت میده. حتی کار عملی هم خیلی براش مهم نیست. از دانشگاه UQ برای من ایمیل اومد که شما پذیرفته شدید برای Research Higher Degree (که با بورس کامل هستش) و پروفسور ... شما رو confirm کردند. البته جواب دانشگاه سیدنی هنوز نیومده. من خیلی دوست داشتم برم UQ ولی اساتیدم اون دانشگاهی که قبلا قبول شدم رو خیلی تایید کردند و گفتند برو همون دانشگاه هر چند رنک UQ بهتره. ولی توی زمینه تحقیقاتی من خوب اون دانشگاه اولی که قبول شدم قویتره و البته کار استادش هم خیلی با کارای قبلیم نزدیکه و مهمتر از همه این که یکی از اساتید خیلی برجسته توی زمینه کاری من اون دانشگاه رو تایید کرد (هم دانشگاه هم استاد و هم اون کشور از لحاظ پروژه های صنعتی در دست اقدام). خلاصه تصمیم گرفتم برم دانشگاه اول.
اینارو گفتم که شاید به درد بقیه بخوره که بتونن انتخاب بهتری داشته باشند. صرف اسم دانشگاه مهم نیست (برای من خیلی مهم بود). به نظر من خیلی باید تحقیق کرد و سبک سنگین کرد که کدوم کشور یا کدوم دانشگاه برای فرد بهترینه. مثلا درباره UQ شابد حدود 200 تا دانشجوی دکتری برق دارند همزمان اونجا درس میخونند که توی یه گروه تحقیقاتی هستند که اساتیدش خیلی سرشون شلوغه و پروژه های عملی به نسبت کل اساتید و دانشجوهای استرالیا طبعا زیاد نیست و engineering job شاید خیلی توی استرالیا زیاد نباشه (البته به نسبت برخی کشورای دیگه که خیلی شناخته نشده اند و اسمشون دهن پر کن نیست). ولی توی اون یکی دانشگاه خودم هستم و یه استاد راهنما و نهایتا دوتا دانشجوی دیگه با کلی پروژه های صنعتی و Laboratory و .... . و یه سری مزایای دیگه. البته که دانشگاه UQ هم حتما در زمینه های دیگه خیلی مزایا داره.