18-07-2016, 11:41 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2016, 11:47 AM توسط heisenberg7.)
(18-07-2016, 12:56 AM)vahid95 نوشته: سلام
میخواستم ببینم زمینه های فضایی(ماهواره) هم حساسیت زاست؟
سلام دوست عزیز
برعکس تصور اکثر دوستان، زمینه ماهواره، یکی از کم حساسیت ترین زمینه های موجود در رشته هوا فضا هست. با توجه به آمار ریجکتی های 212 که من دیدم و تعداد بسیار زیادی که با من به دلیل نگرانی در تماس بودند باید بگم نگرانی در این مورد بیهوده هست. می تونید به دیتابیس ریجکتی های 212 هم مراجعه کنید تا متوجه این موضوع بشید.
البته باید بگم که بعضی مسائل که بهش اضافه بشه بسیار حساس میشه. مثلا (دیدم تز های تعریف میشه)launch vehicles، reentry و به خصوص در حال حاضر formation! فرمیشن به دلیل این که در واقع جز کتگوری swarm میشه خطرناکه. این ها رو اضافه کنید تا 100% رد شید. موارد دیگه مثل کنترل و داکینگ و .... هیچ حساسیتی نداره به شرط که شاخ و برگ اضافی ندید یا عناوین حساس انتخاب نکنید.
در مورد ماهواره من فقط یک ریجکت 212 از دبی دیدم به که رشته طرف مکانیک بود و رو زمینه ماهواره (مدل سازی، کنترل، ناوبر، مانور) کار کرده بود و به دلیل زمینه کاری آینده استاد در آمریکا که swarm بود ریجکت 212 شد. همین آقا از آنکارا اقدام کرد و با این که 212 خورده بود تونست ویزا رو بگیره.
آخرین نصیحت:
1: اگر ماهواره کار کردید، میتونید برای کم کردن حساسیت کیس استادیتون رو برای مقاله مثلا روی ماهواره های GPS انجام بدید و تا حد ممکن از LEO بپرهیزید تا کمتر در زمان مصاحبه و کلیرنس استرس بکشید.
2: در صورتی که دانشجوی فوق لیسانس هستید و برای دکتری میخواهید اقدام کنید، تا جایی که می تونید شاخ و برگ به سمت مدل سازی و کنترل بدید. معمولا بهترین دانشجویان رشته هوافضا (که گرایش فضایی) می خونند، موقع پذیرش دکتری مکانیک دچار مشکل میشن. این رو به عینه در مورد شاگرد اول های چند ورودی دیدم! بیشتر وزن کار رو روی مدل سازی، شبیه سازی و کنترل بذارید تا مشکل پذیرش از بین بره.