18-07-2016, 10:35 PM
(18-07-2016, 06:07 PM)محمود ۴۹ نوشته: با سلام خدمت شما سروران
من حدود یک ماه قبل برای اخذ ویزا کار به ایران برگشته ام. البته لازم به ذکر است که من جواز کار در چین را از طرف اداره کار چین بعنوان نماینده شرکت تجاری چین دریافت کرده ام. اما قبل از مراجعه به سفارت چین در تهران برای ارائه مدارک کار، خواستم مطلبی را خدمت شما بزرگواران اعلام کنم.
من در ۱۸ فوریه با ویزایی تحصیل وارد کشور چین شدم. در ویزایی صادره چین مدت ۱۲۰ روز نوشته بودند. اما تاریخ خروج را ۲۶ ژوئن بود.
هنگام خروج از کشور چین در تاریخ ۲۶ ژوئن ، پلیس گمرک خروجی فرودگاه مرا دقایقی در انتظار نگهداشتند. و علت آن را تاخیر در خروج از کشور چین اعلام کردند. چون به نظر آنها من بایستی در تاریخ ۱۸ ژوئن کشورشان را ترک می کردم. و نه ۲۶ ژوئن! در هر صورت بعد از حدود ۲۰ دقیقه با صدور برگه ای به من اجازه خروج را دادند.
اکنون سوال بنده این است که آیا این موضوع می تواند باعث عدم صدور ویزای کار من گردد؟ و اگر مشکل پیش آید ، چگونه این مشکل حل خواهد شد؟ ضمنا تاریخ امتحانات دانشگاه در ۲۲ و ۲۳ ژوئن بود. با تشکر
خیر. مشکلی از این بابت نیست، قوانین وروود و خروج و اقامت موقت در چین بسیار سختگیرانه است. ضمناً شما برای ویزای کار بهتره با برخی موسسات مشاوره ویزای کار در چین مکاتبه کنید اونها بهتر قوانین تبدیل ویزای x به z را اطلاع دارند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public