19-07-2016, 10:55 AM
(18-07-2016, 11:44 PM)over نوشته: هر که تاووس خواهد جور هندوستان کشد
ممنون از راهنماییت ولی من باید حتما یه ISI داشته باشم الان هم یه مقاله ی کنفرانسی چاپ کردم که ارائه ی شفاهی خورد
دوتا سرتیفیکید هم بهم دادن که یکی مال ارائه ی شفاحی بود و یکی مال اتحادیه ی دانشگاه های استرالیا ، اسم کنفرانس هم سومین کنفرانس علوم و مهندسی در ترکیه استامبول بود
قصد من اینه که برا دکترا برم MIT کاری هم به حرف این و اون ندارم که نمی شه و .............( مگه دست خودشه که نشه )
با توجه به این هدف باید یه جوری خودمو نشون بدم که توانایی دارم دیگه!!!!
سلام
تمام موضوعاتی که مطرح کردید موضوعات خوبی هستن و البته همونطور که MIKE عزیز هم اشاره کردن قدری سخت برای یک دانشجوی کارشناسی.
اما دو مورد رو لازم دونستم که بگم. اول اینکه کنفرانسی که اشاره کردید کلا ارزش خاصی نداره. دلیلم هم محورهای کنفرانس هست که از مکانیک و برق و کامپیوتر شروع میشه تا زبان انگلیسی و روانشناسی بالینی و .... ادامه پیدا میکنه. اصولا کنفرانس هایی با چنین ساختاری معتبر نیستن و تنها با رایزنی و پرداخت هزینه انواع سرتفیکیت ها رو به شما میدن. ( پس برای به دست آوردن طاووس باید بیشتر از اینها فعالیت کنید)
مورد دوم که قبل تر هم توسط MIKE اشاره شد؛ موارد دیگری همچون معدل، نمره زبان، GRE و ... هست. ببین دوست عزیز برای بدست آوردن چنین هدفی (که من هم قبول دارم به هیچ وجه غیر ممکن نیست) باید چندین عامل رو موازی با هم پیش ببری. در ضمن به این قضیه هم امیدوار نباش که با داشتن مثلا یک یا دو مقاله ISI با IF خوب باز هم امکان پذیر باشه این قضیه برات رفتن به چنین دانشگاهی با این سطح کیفیت.
در صورتی که شما تمام فاکتورهای لازم ( معدل بسیار بالا، نمره زبان و GRE فوق العاده عالی و ...) رو داشته باشید، این وسط شانس هم تا حدودی دخیل هست. در حقیقت این قضیه بر میگرده به تعداد نفرات و نمراتشون در اون بازه ای که شما اقدام کردید.
در نهایت، بهتره شرایط کلیتون رو در بخش مربوط به شانس پذیرش بنویسید تا دوستان بتونند بیشتر راهنمایی کنند و راهکار های بهتری برای دستیابی به هدفتون ارائه کنند.
امیدوارم موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.