21-07-2016, 08:37 AM
(19-07-2016, 03:55 PM)s.s نوشته: سالم آقای بابک،
من قصد دارم همراه با مادرم به قصد گردش به آمریکا سفر کنم.من مجرد و شاغل هستم(خانم). معاون مدیر عامل در یک شرکت خصوصی. در واقع ما نماینده نماینده شرکت ایتالیامون در ایران هستیم. ویزا های شنگن زیادی داشتم(از 10-11 سال پیش رفت و آمد داشتم ). در حال حاضر multiple کاری -1 ساله دارم.
مادرم بازنشسته هستند و ایشان هم شنگن زیاد داشتن. سند ملکی هم دارن. حساب بانکی هردومون خوبه.
1. آیا همراهی ما هیچ تاثیر مثبت یا منفی ایی در نتیجه درخواست ویزا ممکنه داشته باشه؟
2. آیا بهتره از دفتر ایتالیامون هم نامه اشتغال بگیرم؟(من بیمه دفتر ایرانمون هستم)
3. از ایتالیا اقدام کنیم به بهتره یا از اتریش؟ یا از یونان ؟ ( به دلیل کارم زیاد به این کشور ها سفر میکنم)
از آنجایی که این پروسه زمانبره اگر به نظر شما شانسم کمه پیگیری نکنم.
از راهنماییتون سپاسگزارم
درود،
۱. همراهی شما میتونه تا حدی تاثیر منفی داشته باشه، برای این که احتمال این که شما به امریکا برید و بمونید رو کمی بیشتر میکنه.
۲. به نظرم اگر دفتر ایتالیا هم نامه بگیرید خوبه.
۳. راستش من با هیچ کدوم از این سفارتها آشنا نیستم و تجربه دوستان دیگه هم در مورد این سفارتها زیاد نیست. فقط این رو هم مد نظر داشته باشید که باید مادر شما همراهتون باشن. اگر حتما میخواهید از یکی از این کشورها اقدام کنید، شاید ایتالیا بهتر باشه و با توجه به این که شرکتتون ایتالیایی هست، راحتتر بشه دلیل آورد که چرا از اون کشور اقدام کردید.
۴. شانس گرفتن ویزای امریکا واقعا قابل پیشبینی نیست. با توجه به این که موقعیت شغلی خوبی دارید و ویزای مالتیپل کاری دارید، شانستون یک مقدار بیشتر میشه. از طرفی همون طور که گفتم سفر شما همراه مادرتون میتونه نکته منفی تلقی بشه، به خصوص اگر فامیل نزدیک در امریکا دارید که رفتن و موندن شما رو سادهتر میکنه شانس ویزاتون زیاد نخواهد بود.
غیر از اینها وقایع منطقه و شرایط سیاسی و غیره روی ویزای امریکا، به خصوص ویزای توریستی، تاثیر نسبتا زیادی میگذاره و به همین خاطر نمیشه واقعا گفت که چقدر شانس دارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.