22-07-2016, 01:09 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2016, 10:43 AM توسط Babak.
دلیل ویرایش: حذف اسم واقعی matinking
)
با سلام خدمت ادمین سایت بابک جان
اینجانب امروز پستی در بخش پیشنهادات درج کردم که در آن از جناب Matinking (اسم حذف شد) درخواست کردم جهت حفظ تعالی محیط آکادمیک سایت همسایه از ارسال عکس های پورنو گرافی و تبلیغ پورن در آن سایت خودداری کنند. ضمن اینکه پیشنهاد کردم که جای ارسال متن زیر اجازه بدن محیط های علمی سالم بمونه. متاسفانه پست من حذف شده که احتمالا شما نبینید و به من هم هیچ اطلاع رسانی صورت نگرفته. اگر به پیام خصوصی های من دسترسی دارید خودتون میتونید این رو چک کنید. من سوالم اینه که اینکه از یکی از افرا مثلا تحصیلکرده میخوام که منطقی باشه و مشکلات شخصیش رو دامنگیر کاربرای عادی نکنه حرف بدیه؟ کجای پست من مشکل داشته که یواشکی حذف شده؟ حداقل این حق رو داشتم که بهم اطلاع بدن؟ لطفا بررسی کنید کی حذف کرده چون من نمیدونم کدوم مدیر بوده و پیام خصوصی های منم در اختیار شماست برای چک کردن. ضمنا متن ارسالی من این بوده :
اینجانب امروز پستی در بخش پیشنهادات درج کردم که در آن از جناب Matinking (اسم حذف شد) درخواست کردم جهت حفظ تعالی محیط آکادمیک سایت همسایه از ارسال عکس های پورنو گرافی و تبلیغ پورن در آن سایت خودداری کنند. ضمن اینکه پیشنهاد کردم که جای ارسال متن زیر اجازه بدن محیط های علمی سالم بمونه. متاسفانه پست من حذف شده که احتمالا شما نبینید و به من هم هیچ اطلاع رسانی صورت نگرفته. اگر به پیام خصوصی های من دسترسی دارید خودتون میتونید این رو چک کنید. من سوالم اینه که اینکه از یکی از افرا مثلا تحصیلکرده میخوام که منطقی باشه و مشکلات شخصیش رو دامنگیر کاربرای عادی نکنه حرف بدیه؟ کجای پست من مشکل داشته که یواشکی حذف شده؟ حداقل این حق رو داشتم که بهم اطلاع بدن؟ لطفا بررسی کنید کی حذف کرده چون من نمیدونم کدوم مدیر بوده و پیام خصوصی های منم در اختیار شماست برای چک کردن. ضمنا متن ارسالی من این بوده :
نقل قول:سلام
یه مدتی هست که توی سایت همسایه یه نفر عکس های پورن و مطالبی مربوط به پورنوگرافی و... میذاره و مدیران به سرعت اونا رو حذف می کنند و شخص رو منع کاربری می کنند. امروز که دنبال اطلاعاتی بودم یکی از پست ها روبه مدیرا خبر دادم که جوابی که برام ارسال شد شوکه ام کرد. بهم گفتن که این مطالب رو Matinking میذاره در حالی که از پست های ایشون چه توی اون سایت و چه اینجا، خیلی استفاده کردم.این نمونه چیزی هست که اطلاع دادم حذف بشه از گذاشتن عکسام معذورم :با سلام خدمت دوستانراستش رو بخواین طبق دو سه هفته اخیر بنده دیدم که یه سری از کاربران اقدام به نشر تصاویر پورنوگرافیک در فروم میکنند.منتها دیدم خیلی سریع از طرف مدیران منع کاربری میشدند.میخواستم بپرسم چرا ؟این کاری که انجام شد به نظرم کار جدیدی بود که با ایده یکی از دوستان داشت به جاهای خیلی خوبی میرسید.طی چند شب گذشته من خودم واقعا از کیفیت تصاویر و همچنین تنوع انتخاب عکسها توسط کاربرانی که الان Banned شدند، حیرت کردم.حالا چه ایرادی داره در کنار اطلاعات تحصیلی که رد و بدل میشه، دوستان اعم از دختر و پسر یه چشمشون با دیدن این تصاویر یه نوایی بخوره.این کار مدیران اصلا برازنده این فروم نیست ! واقعا میگم !بهتره بدونین اگه کشورهای غربی که خود شماها دارین شبانه روز براشون تلاش میکنین، الان تونستن تعادل خوبی بین درس و ریسرچ با مسایل مربوط به حوزه جنسی برقرار کنند.خب بعضی مدیران دوست ندارند، چرا سایر کاربران رو از دیدن این تصاویر محروم میکنند ؟پاک کردن این پستها و Banned کردن کاربرانی که اقدام به انتشار تصاویر به قول شما مستهجن، با روح این فروم سازگاری نداره واقعا و به قولی اصلا در جهت اهداف والای فروم نخواهد بود !انصافا الان با مشکل ف*ی*ل*ت*رینگ ایران، اینجا میتونه به فضای خوبی برای انتشار این تصاویر تبدیل بشه.به قول حافظ شیرازی : ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست / عرض خود میبری و زحمت ما میداری.برام سواله که چرا یه محیط آکادمیک رو با این مسائل خراب میکنی؟ خود شما از هر دو سایت به نحوه کامل استفاده کردی و چرا الان فکر نمی کنی افرادی هستند که به این اطلاعات نیاز دارند و این رفتار شما باعث میشه نتونند به خواستشون برسند؟فردای روزگار اگه اینجام هم خلاف نظرت حرفی زده شد میخوای اینجا رو هم پر کنی از عکس های پورن؟ برادر من! اگر واقعا به این مسائل علاقه داری و یا مشکلی داری و در مضیقه هستی، خودت می تونی به تنهایی از این عکس ها و ... استفاده کنی و این اجازه رو بدی اگر کسی هم احتیاج داشت خودش دنبالش بره!!امیدوارم این سایت از این حاشیه ها دور بمونه چون خیلی زشته از یه مثلا تحصیلکرده.