22-07-2016, 08:49 AM
(21-07-2016, 08:18 PM)Mahtab SH. نوشته: سلام
برادر من تافل 107 و جی ار ای325داره.امسال میخواد اپلای کنه که متاسفانه یه مشکل پیش اومده اون یه مقاله سه سال پیش چاپ کرده که متاسفانه نصف از کارش رو نتونسته بوده انجام بده و داده ساری کرده بوده و الان دقیقا زمان اپلایش یه استادی در یکی از کشورای دیگه متوجه شده به ادیتور نامه زده و اونم به استادش .البته برادرم نویسنده مسئول نبوده اما استادش زده که این کار نتایجی ک اون گزارش کرده و ربطی به استاد نداره. و وقتی اسمش تویه نت سرچ شه این موضوع میاد. حالا باید چی کار کنه کلا قضیه اپلایو بذاره کنار یا راهی هستش میتونه اصلا مقالرو تویه رزومش نام نبره و اگه پذیرش گرفت بگه شباهت اسمیه یا کلا برای یه رشته دیگه اپلای کنه یا با لیسانسش اقدام کنه نمیدونم اگه راهی به نظرتون میرسه بگین ممنون میشم
طبیعتا مقاله رو که باید از رزومهشون حذف کنند، ولی مطمئن نیستم که اگر دانشگاه متوجه بشه، به این راحتی بشه ادعا کرد که تشابه اسمیه. چقدر احتمالش هست که یک نفر از دانشگاه ایشون و در زمینه کاری ایشون کار کنه و دقیقا هم اسم ایشون باشه؟ میتونند الان اپلای کنند و شاید دانشگاه مقصد متوجه نشه، ولی متاسفانه این احتمال وجود داره که در آینده متوجه بشن و برای ایشون دردسر درست بشه یا حتی از دانشگاه اخراج بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.