22-07-2016, 09:14 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2016, 01:37 PM توسط Babak.
دلیل ویرایش: حذف اسم واقعی matinking
)
(22-07-2016, 01:09 AM)Dark.Knight نوشته: با سلام خدمت ادمین سایت بابک جان
اینجانب امروز پستی در بخش پیشنهادات درج کردم که در آن از جناب Matinking درخواست کردم جهت حفظ تعالی محیط آکادمیک سایت همسایه از ارسال عکس های پورنو گرافی و تبلیغ پورن در آن سایت خودداری کنند. ضمن اینکه پیشنهاد کردم که جای ارسال متن زیر اجازه بدن محیط های علمی سالم بمونه. متاسفانه پست من حذف شده که احتمالا شما نبینید و به من هم هیچ اطلاع رسانی صورت نگرفته. اگر به پیام خصوصی های من دسترسی دارید خودتون میتونید این رو چک کنید. من سوالم اینه که اینکه از یکی از افرا مثلا تحصیلکرده میخوام که منطقی باشه و مشکلات شخصیش رو دامنگیر کاربرای عادی نکنه حرف بدیه؟ کجای پست من مشکل داشته که یواشکی حذف شده؟ حداقل این حق رو داشتم که بهم اطلاع بدن؟ لطفا بررسی کنید کی حذف کرده چون من نمیدونم کدوم مدیر بوده و پیام خصوصی های منم در اختیار شماست برای چک کردن. ضمنا متن ارسالی من این بوده :
پست شما رو یکی از مدیران سایت حذف کرده و به نظرم کارشون درست بوده، چون واقعا مطلبی که شما عنوان کردید ارتباطی به سایت ما نداره و حتی اگر مدرکی در دست بود که متین اون مطالب رو در سایت دیگری ارسال کرده، باز هم جای اعتراضش اینجا نبود. حالا که مدرکی هم در دست نیست، مطلب شما دو چندان نامرتبط با آکادمیاکافه میشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.