(22-07-2016, 01:09 AM)Dark.Knight نوشته: با سلام خدمت ادمین سایت بابک جان
اینجانب امروز پستی در بخش پیشنهادات درج کردم که در آن از جناب Matinking (اسم حذف شد) درخواست کردم جهت حفظ تعالی محیط آکادمیک سایت همسایه از ارسال عکس های پورنو گرافی و تبلیغ پورن در آن سایت خودداری کنند. ضمن اینکه پیشنهاد کردم که جای ارسال متن زیر اجازه بدن محیط های علمی سالم بمونه. متاسفانه پست من حذف شده که احتمالا شما نبینید و به من هم هیچ اطلاع رسانی صورت نگرفته. اگر به پیام خصوصی های من دسترسی دارید خودتون میتونید این رو چک کنید. من سوالم اینه که اینکه از یکی از افرا مثلا تحصیلکرده میخوام که منطقی باشه و مشکلات شخصیش رو دامنگیر کاربرای عادی نکنه حرف بدیه؟ کجای پست من مشکل داشته که یواشکی حذف شده؟ حداقل این حق رو داشتم که بهم اطلاع بدن؟ لطفا بررسی کنید کی حذف کرده چون من نمیدونم کدوم مدیر بوده و پیام خصوصی های منم در اختیار شماست برای چک کردن. ضمنا متن ارسالی من این بوده :
سلام
ممنون از همه دوستان...
کسالت و حضور منقطعم در چند روز اخیر مانع از این شده بود که زودتر این بحث رو ببینم...
طبعا بنا به نظرات valid مدیر سایت و مدیران، این مسئله اصلا به اکادمیا کافه مربوط نمیشه... ولی چون شاید ریشه این اتهامات در ذهن خیلی ها نقش بسته باشه بد نیست توضیح مختصری بدم...
من سال هاست که شخصیت به نسبت شناخته شده ای بین کاربران هستم... مدت های مدیدی تلاش کردم هر اونچه در مسیر apply می دونم رو با هموطنانم در میون بگذارم و تا جایی که از دستم ساخته اس، مفید و موثر باشم... هنوز هم اگر ایزد لطفی بهم داشته باشه، در این مسیر کمک رسانی هستم...
روزی که با تیغ تیز انتقاد در برابر افراد معلوم الحال اون فروم قرار گرفتم و نهایتا هرچه که در چنته داشتم رو "با سند و مدرک" رو کردم، به همگان ثابت کردم که هرگز دنبال خروج از دایره انصاف و ادب نبودم و نیستم و نخواهم بود... این رو مدیران اون فروم بهتر از هرکسی می دونند... کسانی که سال های قابل توجهی نزدیک ترین تعامل رو با من و منش رفتاری من داشته ان...
از قول من به عزیزی که به شما و سایران کاربران میگن: "متین در هر کجای اینترنت موضوع نامرتبط و مستهجن پخش می کنه" سلام برسونید و بگید: "تا روزی که در کلامی منطق نهفته باشه، فقط با تمکین اون منطق میشه به مواجهه باهاش برخواست..."

چیزی که منجر به ایفاد این اتهامات میشه این هست که بعضی ها برای مسئله ای که پیش روشون هست جوابی ندارند... و به ناچار و از سر استیصال صرفا دنبال زیر سوال بردن مسئله و طراح اون هستند...
اگر به تاریخ اون فروم نگاهی بندازید، اتهام های غیراخلاقی به افرادی که منطقی غیر قابل رد در مقابل حضرات داشته ان، کم نبوده... من هم نفر آخر از این لیست متهمین نیستم

میراث من برای اون فروم، بیش از 4500 پست (عمدتا با هدف راهنمایی کاربران و امور مدیریتی) و به اشتراک گذاشتن تعداد قابل توجهی از منابع علمی در کتابخانه اونجاست... هنوز هم که هنوز هست الطاف کاربران قدیم و جدید اونجا به من بهم برای بار n م ثابت می کنه که: "برش دوستی و مودتی که در راه خیر حاصل میشه خیلی خیلی بالاتر از فرافکنی و افتراهایی هست که بیش از هرچیز سرایندگانشون رو زیر سوال می بره..."
برای شما و همه کاربران ایرانی که در مسیر apply انرژی صرف می کنند آرزوی موفقیت و برای همه کسانی که در راه گمراهی (و گمراه کردن سایرین) هستند، تمنای هدایت دارم...
متین