22-07-2016, 07:38 PM
(22-07-2016, 07:30 PM)szeinalilathori نوشته: @Torkan
@Matinking
دوستان سلام
من بعد از کنسل شدن آزمون GRE سابجکت برای ETS ایمیلی فرستادم و بابت زمان دقیق اولین آزمون بعدی سوال کردم. که خب جواب دادن فعلا کمکی نمیتونن بکنن. خیلی متوجه این جواب نشدم.
قسمت دوم ایمیلم مربوط به refund شدن هزینه آزمون بود، خواسته بودم به جای ریفاند راه دیگه ای برای من در نظر بگیرن و منظورم هم ووچر جایگزین بود شبیه مواقعی که تافل یا GRE کنسل میشه. اما جواب کلی همون یه جمله بوده که فعلا کمکی نمیتونن بکنن.( تو متن ایمیل صراحتا به ووچر جایگزین اشاره نکرده بودم.) حالا سوالم اینه با شرایط موجود چکار کنم؟ مجدد ایمیل بزنم و درخواست ووچر جایگزین داشته باشم یا منتظر روند ریفاند باشم؟
ارادتمند
الهام
سلام
رویه ETS (همونطور که حقا انتظار هم میره) بر مبنای پروسه های از پیش تعریف شده و مدون هست...
اینکه شما مایل هستید چه اتفاقی بیفته در صورتی محقق میشه که در پروسه اونها تعریف شده باشه...
اساسا ETS در قبال cancel شدن آرمون افراد voucher مجدد رو زمانی صادر می کنه که بدونه برای تاریخ های پیش رو امکان ثبت اون voucher باشه... بارها دیده شده که در زمان های peak مثلا حوالی اکتبر عملا voucher زیادی برای case های مشابه شما صادر نمی کنن... چون فضا ندارند...
به هر حال شما می تونید نظرتون (یعنی صدور voucher) رو من باب پیشنهاد برای ETS ارسال کنید منتها نباید خیلی انتظار داشته باشید که اگر نظرتون با روال اونها در تضاد باشه، بهش چندان جامه عمل پوشونده بشه...
براتون آرزوی موفقیت دارم