23-07-2016, 10:31 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2016, 01:28 PM توسط Babak.
دلیل ویرایش: حذف لینک وبسایتهای تجاری
)
(22-07-2016, 09:14 AM)Babak نوشته: پست شما رو یکی از مدیران سایت حذف کرده و به نظرم کارشون درست بوده، چون واقعا مطلبی که شما عنوان کردید ارتباطی به سایت ما نداره و حتی اگر مدرکی در دست بود که متین اون مطالب رو در سایت دیگری ارسال کرده، باز هم جای اعتراضش اینجا نبود. حالا که مدرکی هم در دست نیست، مطلب شما دو چندان نامرتبط با آکادمیاکافه میشه.سلام
اعتراض من به دیکتاتوری سایت دیگه، نحوه مدیریت در سایت دیگه، و ... نبود.
من فکر میکنم به علت صحبت دوستان، اصل اعتراض من مورد چشم پوشی و فرافکنی واقع شد! اعتراض به حذف پستم نبود، بلکه به عدم اطلاع رسانی مدیر مربوطه بود. اینجا حذف پست کاربر که البته دارایی کاربر در یک انجمن محسوب میشه طبق یک روال مدون صورت نمیگیره و سلیقه اییه؟ به یکی خبر میدن به یکی نه؟ اینطوری که اگر کاربری مثل من پیگیر پستش نباشه ممکنه پست هاش بدون اطلاع رسانی و سلیقه ایی حذف بشه و هرگز هم متوجه نشه!!!! مثل همین پست که چون خوشایند مدیر نبوده و حذف شده. ضمن اینکه اصلا مشخص نیست این عمل کی بوده که بخوام اسمش رو تو اعتراضم بگم. مگر اینکه اینجا انقدرهام که ادعا میشه قانون حاکم نباشه و در اینصورت دم از دموکراسی و دیکتاتور نبودن دوستان حرفی بیش نیست. اگر اینجا پست کاربر ملک شخصیه مدیر نیست که هرجور بخواد درش دخل و تصرف کنه اونم بدون اطلاع رسانی، جناب مدیر عذرخواهی کنه بفهمم اینجا قانونه که حرف میزنه نه چیز دیگه.
این ربطی به اعتراضم نداره برای اونا که خیلی سوال داشتن:
اینجا و اونجا دیگه چه صیغه اییه؟من که میبینم هرکی اینجاست، اونطرفم هست. مگه غیر اینه که همه دنبال پاسخ سوالامونیم حالا چه فرقی داره از کدوم سایت؟ من اصلا مدیریت اونطرف رو چیکار دارم؟ عجیبه این همه تنفر از یه سایت مشابه و البته چیزی که پایه اش تنفر باشه خیلی موفقم پیش نمیره. از این سایت ها زیاده ها یه سرچ ساده می خواد:
(لینک وبسایتهای تجاری به دلیل مغایرت با قوانین حذف شد)
اسم ادمین و آوردم چون فکر کردم احترامش حکم کنه بزارن ایشون مشکل منو پیگیری کنه. دو نفری که خیلی عجله داشتن معلومه توپ پری دارن از اون یکی سایت. دومی که پستش ویرایشم شده ضمن اینکه خط اول میگه قضاوت زشته خط سوم حرف خودشو نفی میکنه!!!
ما اونطرف هر چی جوابشو دادیم مدیرا حذف کردن. اینجا دیدمش فقط مطمئن نبودم. اسمشو که خودش همه جا با یه فایل 200 صفحه پخش کرده گذاشتم تو پرانتز که اگه خودش نیست حقش ضایع نشه. برخی واضحات مدرک نمیخواد مثلا اینکه اونطرف دیکتاتوریه یا اینکه ایشونه که پستهای مستهجن پخش میکنه.امیدوارم اینجا از این حواشی دور بمونه البته نه "فعلا" بلکه همیشه. این دوستمونم بره بزرگ شه سایت های دیگه و شاید در آینده اینجا رو باچیز دیگه اشتباه نگیره. والا عکسای جنسی همه فول اچ دیه چرا تنهایی حال نمیکنه روحیه مشارکتیشه. احتمالا خرش از پل گذشته که فکر بقیه کاربرا نیست فقط عقده های سرکوب شده خودشو میبینه.
ممنون