23-07-2016, 11:19 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2016, 01:42 PM توسط Babak.
دلیل ویرایش: حذف لینک تجاری
)
(23-07-2016, 10:31 AM)Dark.Knight نوشته: سلام
اعتراض من به دیکتاتوری سایت دیگه، نحوه مدیریت در سایت دیگه، و ... نبود.
من فکر میکنم به علت صحبت دوستان، اصل اعتراض من مورد چشم پوشی و فرافکنی واقع شد! اعتراض به حذف پستم نبود، بلکه به عدم اطلاع رسانی مدیر مربوطه بود. اینجا حذف پست کاربر که البته دارایی کاربر در یک انجمن محسوب میشه طبق یک روال مدون صورت نمیگیره و سلیقه اییه؟ به یکی خبر میدن به یکی نه؟ اینطوری که اگر کاربری مثل من پیگیر پستش نباشه ممکنه پست هاش بدون اطلاع رسانی و سلیقه ایی حذف بشه و هرگز هم متوجه نشه!!!! مثل همین پست که چون خوشایند مدیر نبوده و حذف شده. ضمن اینکه اصلا مشخص نیست این عمل کی بوده که بخوام اسمش رو تو اعتراضم بگم. مگر اینکه اینجا انقدرهام که ادعا میشه قانون حاکم نباشه و در اینصورت دم از دموکراسی و دیکتاتور نبودن دوستان حرفی بیش نیست. اگر اینجا پست کاربر ملک شخصیه مدیر نیست که هرجور بخواد درش دخل و تصرف کنه اونم بدون اطلاع رسانی، جناب مدیر عذرخواهی کنه بفهمم اینجا قانونه که حرف میزنه نه چیز دیگه.
این ربطی به اعتراضم نداره برای اونا که خیلی سوال داشتن:
اینجا و اونجا دیگه چه صیغه اییه؟من که میبینم هرکی اینجاست، اونطرفم هست. مگه غیر اینه که همه دنبال پاسخ سوالامونیم حالا چه فرقی داره از کدوم سایت؟ من اصلا مدیریت اونطرف رو چیکار دارم؟ عجیبه این همه تنفر از یه سایت مشابه و البته چیزی که پایه اش تنفر باشه خیلی موفقم پیش نمیره. از این سایت ها زیاده ها یه سرچ ساده می خواد:
سم ادمین و آوردم چون فکر کردم احترامش حکم کنه بزارن ایشون مشکل منو پیگیری کنه. دو نفری که خیلی عجله داشتن معلومه توپ پری دارن از اون یکی سایت. دومی که پستش ویرایشم شده ضمن اینکه خط اول میگه قضاوت زشته خط سوم حرف خودشو نفی میکنه!!!
ما اونطرف هر چی جوابشو دادیم مدیرا حذف کردن. اینجا دیدمش فقط مطمئن نبودم. اسمشو که خودش همه جا با یه فایل 200 صفحه پخش کرده گذاشتم تو پرانتز که اگه خودش نیست حقش ضایع نشه. برخی واضحات مدرک نمیخواد مثلا اینکه اونطرف دیکتاتوریه یا اینکه ایشونه که پستهای مستهجن پخش میکنه.امیدوارم اینجا از این حواشی دور بمونه البته نه "فعلا" بلکه همیشه. این دوستمونم بره بزرگ شه سایت های دیگه و شاید در آینده اینجا رو باچیز دیگه اشتباه نگیره. والا عکسای جنسی همه فول اچ دیه چرا تنهایی حال نمیکنه روحیه مشارکتیشه. احتمالا خرش از پل گذشته که فکر بقیه کاربرا نیست فقط عقده های سرکوب شده خودشو میبینه.
ممنون
سلام
اول از همه بگم حق اعتراض به حذف پست برای هر عضو وجود داره.
اما!!!!
دوست عزیز شما در ابتدای پست اعتراضتون نسبت به حذف ارسالتون، در ابتدا مجددا موارد قبلی رو ذکر میکنید که کاملا بی ربط به موضوعات این سایت هست. شما اسم شخص رو به صورت علنی بردید که دور از اخلاقیات نیز هست ( اگر اطمینان نداشتید که ایشون همون Matinking هستند، بهتر بود از خودشون می پرسیدید نه اینکه به صورت علنی بگید) اون هم در موضوعی که مطمئنن میتونم بگم مدرک خاصی در دست ندارید ( نه آی پی شخص ارسال کننده و .....)
در مورد اولین نوشتتون؛ آیا به نظرتون ارسال چنین نوشته ای که از Matinking درخواست کردید که چنین نوشته هایی ( بنا به گفته خودتون) را در سایت همسایه ارسال نکنن درست هست؟ اگر از طریق پیام خصوصی براشون ارسال کردید دلیلتون برای بازنشرش در بخش پیشنهادات چی بوده؟
در مورد متن دومتون که حس کردید به دلیل فرافکنی دوستان اصل اعتراضتون مورد چشم پوشی قرار گرفته؛ توصیه میکنم متنی که برای اعتراض ( متن اول اعتراض به حذف پست ) رو مجددا بازخوانی کنید؛ کسی که اعتراض به پستی داره دلیل حذف پست رو میپرسه نه توضیحات بده ( به صورت کامل و با اسم شخص) که پستم این بود و به این دلیل و در نهایت بگه چرا حذف شد.
مطمئنن پستهای هر شخص دارایی های مدیر نیست که بخواد درشون دخل و تصرف کنه؛ اما زمانی که پست کاملا نامربوط، بدون پایه استدلالی محکم و به دور از واقعیت قابل استناد باشه، مسلما وظیفه مدیر حکم میکنه که پست مورد نظر حذف و یا تغییر داده بشه تا باعث گمراهی یا سر درگمی بقیه دوستان حاظر نشه.
تو بخشی از حرفهاتون خودتون اعلام میکنید؛ ما اونطرف هرچی جوابشو دادیم مدیران حذف کردن!!!! از مدیران سایت همسایه ( این تعبیر خودتون هست از سایت های دیگر) نپرسیدید چرا حذف کردن پست هاتون رو؟؟ و اینکه با توجه به توضیحاتی که در همون سایت همسایه به Matinking دادید و جوابی نگرفتید، اینجا دنبالشون گشتید و این موارد رو اشاره کردید؟؟
در مورد واضحات هم صحبت کردید؛ اینکه اونطرف دیکتاتوریه ( من راجع به این موضوع به هیچ وجه نظری نمیدم) و اینکه ایشون مطالب غیر اخلاقی رو پخش کردن، ممکنه مستنداتتون رو ارائه کنید. اینکه بدون هیچ مدرکی و هیچ مستنداتی به کسی اتهامی زده بشه به هیچ وجه جالب و قابل قبول نیست.
در نهایت هم توهین به هر شخصی با هر مضمونی قابل قبول نیست؛ همچنین گفتن چندین و چند باره یک موضوع بدون مدرک ( البته در صورتی که شما به دنبال به تعالی رسیدن محیط های آکادمیک باشید)
امیدوارم در زندگیتون موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.