23-07-2016, 02:12 PM
(17-07-2016, 03:15 PM)Sallyhb نوشته: براي ويزاي j1 چه مداركي نياز هست كه زمان مصاحبه همراه داشته باشم؟ترجمه ريز نِمرات دانشگاه و شناسنامه و كارت ملي هم نياز هست كه همراهم باشه؟فرم j1 دانشگاهي كه توي آمريكا هست رو دارم كه برام فرستادن،چيزي به غيراز اين هم نياز هست كه داشته باشم؟
لینک زیر مدارک لازم رو توضیح داده:
http://j1visa.state.gov/participants/how...-documents
شما برای اقدام برای j-1 به فرم DS 2019، فرم DS-7002، و فرم DS-160 نیاز دارید. همچنین پاسپورت و یک قطعه عکس ۵x۵ باید همراه داشته باشید و سایر مدارکی که نشون بده شما بعد از اتمام دوره به ایران باز خواهید گشت، مثل پیشنهاد کاری، سند ملکی، وابستگی خانوادگی و امثال اینها.
به نظرم ترجمه ریزنمرات دانشگاه رو هم همراه داشته باشید. ضمنا وبسایت مربوط به سفارتی که ازش میخواهید اقدام کنید رو هم ببینید. گاهی سفارتها مدارک خاصی رو احتیاج دارند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.