25-07-2016, 01:36 AM
(25-07-2016, 01:08 AM)Dark.Knight نوشته: سلام
ممنون از پاسخ و رسیدگی. من چند تا سایت های انجمنی دیگه هم عضوم. چون همیشه اطلاع رسانی میشده فکر میکردم که توی سایتی که تحصیلیه این مورد رعایت بشه ولی اگر میگید که مدیران میتونن حذف کنن و اطلاع ندن پس دیگه عذرخواهی هم لازم نیست.
در مورد تخلفم انقدر ادم از کار برخی ناراحت میشه که اون لحظه فقط فکر اینه که یه طوری به اون ادم بگه در شان خودش رفتار نمیکنه در شان کاربرای تحصیلکرده این فروما رفتار کنه. در هر صورت بازم ممنون که بر خلاف دوستای دیگتون منطقی و آروم جواب دادید. ادم اینجا اعتراض میکنه یه طوری حمله بهش میشه که از اعتراض کردن پشیمون میشه. پست شما نبود امیدی به رسیدگی نداشتم.
من پست رو با خنده شروع کردم(گرچه مثل بقیه عصبی ام)...
دوست عزیز اون کسی که اون عکس ها و فیلم های مس*ته*جل رو پخش کرده بود اونجا من بودم.
نام کاربری رو به شما اشتباه گفتن. بهشون بگید نام کاربری "Milados" رو باید ردیابی می کردند که یکی دیگه رو پیدا کردند... مشغولول زونبه (یا نمی دونم "ذونبه" یا "ظونبه" یا هر چی که هست) هستید اگر به آنها اطلاع ندهید خ خ خ.
اگه شمام دوست داشتی بیا آدرس و شماره تلفن خونه و زندگی رو می دم بیا ببینم فرماییشت چیه ؟؟!!!
از ایرانی جماعت همچین عزم راسخی بعید بووود(اینم آخرین خنده مجاز پستم)
باشد که رستگار شوید...
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"