25-07-2016, 09:58 AM
(20-07-2016, 05:27 PM)Sateron نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید، من مدرک دیپلم ریاضی فیزیک و پیش دانشگاهی با معدل 17/72 دارم. توی کنکور سراسری هم رتبه 1900 اوردم و کامپیوتر خواجه نصیر قبول شدم. ولی متاسفانه به خاطر یه بیماری مزمن نتونستم ادامه بدم و فقط 14 واحد پاس کردم و بعد از سه سال به ناچار انصراف دادم ولی اخیرن به طور کامل درمان شدم. حالا میخواستم بپرسم با توجه به سنم و این گپ 4 ساله شانس ویزا گرفتنم چقدره.. در ضمن میتونم گواهی 2 پزشک رو ارائه کنم که بگن من در طول این 4 سال بیمار بودم و الان بطور کامل درمان شدم.. ایا اصلن این گواهی شانس رو بالا میبره، همچنین قبولی توی کنکور سراسری رو بهشون بگم بهتره یا نگم، با تشکر
مشکلی نداره. مهم معدلی است که الان کسب کرده اید. بهتره برای فرانسه ، سطح نمره زبانتون رو افزاایش بدید و سپس اقدام کنید تا پذیرش بگیرید. همچنین اکثر مدارکی که کمک میکند تا شانس ویزات را بالا ببره ارائه کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public