26-07-2016, 11:12 AM
(26-07-2016, 10:45 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان وقتتون بخیر
من چند وقت پیش همینجا پست گذاشتم که کیفوز 80 درجه دارم
پریروز روز شورای پزشکیم بود
طبق برگه ای که دکتر نظام وظیفه تو بیمارستان 501 قبل از شورا برام نوشته بود من کیفوز 80 درجه دارم وقتی وارد اتاق دکتر شدم گفتن به نظر نمیاد هشتاد درجه باشه در صورتی که اصلا حتی به کمر من دست هم نزد و فقط از روی لباس و از روبرو در حال نگاه کردن به من بودن!!! بعد که عکسم رو دیدن گفتن باید وایستی دکتر رنجبر بیاد، یکساعت بیرون وایستادم و دکتر مورد نظر اومدن و من رو دوباره دیدن و ایشون اصلا سرش رو هم بالا نیاوورد و خیلی خوشبرخورد فقط گفت از کی اینطوری هستی و دکترت کی هست و چه کارهایی کردی و منم گفتم از اول راهنمایی درد هام شروع شدن تا الان پیش یه تعداد دکتر رفتم و همشون طبق این مدارک نوشتن که باید عمل شم و با بریس کمر هم درست نمیشه، بعدش ایشون گفتن چرا عمل نکردی پس گفتم بهم گفتن 30 میلیون هزینه شه که ندارم و گفت خب چرا دولتی نرفتی گفتم میترسیدم و با مسکن خوردن دارم زندگی میکنم دایم هم احساس خفگی دارم
خلاصه ایشون گفتن که دوباره باید بری بیمارستان و بعد دوباره باید بیای کمیسیون، گفتن برو بیمارستان 16 آذر یک هفته دیگه و جالب این بود که من عکسی که برده بودم مال بیمارستان 16 آذر بود! و خود دکتره هم بعد از اینکه گفت دید روی کاور عکسم اسم اون بیمارستانه!
- من الان خیلی استرس دارم نمیدونم واقعا قراره چی بشه میخوان منو بپیچونن یا اینکه واقعا حق خودم رو میگیرم؟
- وقتی عکس و کلی گواهی و تایید متخصص بیمارستان 501 و همه چیز هست دیگه برا چی میفرستن 16 آذر؟
- دکتره گفتش که اینا رو دکتر بیمارستان باید اینجا (به برگه ای که جلوش بود اشاره کرد) بنویسه! معنیش چیه فک میکنید؟
- همچنین اینکه من یک شنبه 3 مرداد شورا بودم و گفتن یک هفته دیگه برو 16 آذر یعنی دقیقا یک شنبه هفته بعد باید برم اونجا؟؟؟ وقت بگیرم قبلش؟ یا همینطوری برم؟ هیچ دعوت نامه و هیچ چیزی هم دستم نیست
خیلی نگرانم کمک کنید لطفا
ناگفته نماند که من به هیچ عنوان قصد تقلب ندارم، من مدرکم کاردانی هست و سال هاست کمر درد بسیار شدید با قوز کاملا واضح از روی لباس دارم
تا بحال بیش از 3 دکتر در بیمارستان امام سجاد رفتم و 2 دکتر در بیمارستان 501 و سه دکتر در بیمارستان مداعن و یک دکتر در بیمارستان 16 آذر و یکی دیگه هم در بیمارستان آتیه شهرک غرف من رو ویزیت کردن و همگی بیماری من رو تایید کردن، من زیاد دکتر رفتم که راهی به غیر از عمل برای رهای از شر گردن درد ها وکمر درد ها و فشارهای نخاعی ای که باعث میشن پای چپم هی خالی کنه پیدا کنم، همچنین فشار زیادی روی ریه های من هست که تنفس در خواب برای من مشکل شده
اما عجیب و بیرحمانه این هست که دکتر کمیسیون در کمال خونسردی از روبرو به من نگاه میکنه و میگه به نظر نمیاد 80 درجه باشه! حالا کلا بالای 70 معافه! نمیدونم چی قراره بشه