30-07-2016, 03:09 PM
(30-07-2016, 11:54 AM)nasim1234 نوشته: اسم اول شدن واجب نیست البته ولی باشه بهتره. نباشه اسم دوم هم خوبه. خیلی حساس نیستن رو ترتیب راستش. با شرایطی که گفتین به نظرم شانس زیر 100 دارید حتما. طبق معمول بگم که اپلای حساب کتاب دقیقی نداره متاسفانه.
به عنوان یه خانم که که گفتین خلاصش اینه که من نسبت به ایران ده برابر راضی ترم از شرایطم. من ایران شریف بودم و با این حال در ارتباط با اساتید مشکل داشتم. فکر می کنم مشکل خیلی از دانشجو ها هم مشابه من بود. اساتید بی اندازه کار می کشیدن در ازای چند تا ریکام. در حالی که اصولا وظیفه شون بود ریکام بدن وقتی آدم یه ترم تو آزمایشگاهشون کار ریسرچ کرده. این از دانشگاه. از نظر اجتماعی هم چیزی که میشه اسمشو گذاشت "ارامش اجتماعی" واقعا در ایران برای همه فراهم نیست. گرچه به نوع نگاه آدم و تعریفش از آرامش بستگی داره اما مسایلی مثل دخالت های بی جای دیگران در زندگی شخصی و اظهار نظرهای بی مورد تو هر طبقه بندی ای که فکر کنیم جزو مصادیق مخل آرامشه. خیلی هم زن یا مرد بودن فرق نداره. برای همه هست این مورد. به قول یکی از اساتید زندگی در ایران هنوز عشیره ایه فلذا وقت و انرژی افراد به سرک کشیدن تو زندگی هم و مقایسه داشته ها ونداشته هاشون میگذره. حداقل فایده زندگی در غربت اینه که آدم تمرکزش فقط رو زندگی خودشه. من تجربه زندگی در اروپا رو نداشتم اما از نظر حجاب داشتن و کلا مسلمون بودن در آمریکا خیلی به مشکل برنمیخورید (بستگی به شهر و ایالت هم داره البته)
سلام nasim1234
ممنونم که وقت گذاشتید و اینقدر خوب برام توضیح نوشتید.
من هم با تعریفتون از آرامش و زندگی بدون مقایسه و ظاهربینی موافقم و خوشحالم که از این لحاظ راضی هستید و انشاء الله که بهتر از این هم بشود.
بنا به تجربه خودتون، در امریکا کدام ایالتها رو برای ما ایرانی (مسلمانها) مناسب می دونید؟ از کانادا هم تجربه ای دارید؟
بازم ممنونم بسیار
و آرزوی پیروزی و سلامت