31-07-2016, 05:31 PM
(31-07-2016, 01:27 PM)Amirhossein777 نوشته: سلام و وقتتون بخیر، من امروز بیمارستان دوم هم رفتم، بیمارستان 16 آذر، یه خانم سن بالایی من رو معاینه کرد و برگه معرفی به بیمارستانم رو هم نگه داشت گفت برو یه وقت دیگه بگیر از پذیرش فردا هم باید بیای، وقتی داشت مینوشت نتونستم ببینم چی داره مینویسه بهش که گفتم خانم دکتر مشکلم درمانش چیه گفت باید عمل بشه حتما گفتم خیلی وخیمه؟ گفت آره داره تنگی کانال نخاعی میده و ممکنه فلجت کنه
من خیلی میترسم الان همممممممممممممه ی دکترها بلاستثناء تا الان میگن باید عمل شی حالا من نمیدونم پس چرا انقدر دارن طولش میدن، هی منو دکتر های مختلف میفرستن، من باید زودتر معاف شم تا بتونم بیمه شم دوباره و برم جراحی کنم، 20 سانت میله قراره کار بزارن تو کمرم. تروخخدا یه راهنمایی بکنید من دارم دق میکنم قراره چی بشه؟ من معاف میشم یا نه بالاخره؟ من عکسی رو که به دکتره نشون دادم همونی بود که مدرج شده بود و نوشته بود کیفوز توراسیک 80 درجه، ولی نمیدونم توی برگه چی نوشت و نمیدونم چرا نشونم نداد. چرا اذیت میکنن؟ چرا به آدم نمیگن تا تکلیفش روشن باشه؟
ببینید دوست عزیز اگر بالای 70 درجه نوشته باشه 100% معاف میشید.اینکه نشون نمیدن بله این طور هستن و میگن جواب رو نباید مشمول ببینه!!! چون میترسن دکترا وقتی برگه نظام وظیفه رو میبینن...