31-07-2016, 09:20 PM
(31-07-2016, 06:00 PM)raminz نوشته: سلام،
حالا باز تصمیم با خودتونه ولی این کلاسا هرچقدر هم که معروف باشن معجزه نمیکنن.
در مورد ریدینگ و لیسنینگ که به نظرم کلاس رفتن عملاً وقت تلف کردنه! شما اگه لغت بلد باشی و درک مطلبت بالا باشه راحت سوالای ریدینگ رو جوب میدی. اگه گوشت هم به انگلیسی عادت داشته باشه، میتونی سوالای لیسنینگ رو جواب بدی. حالا فرض کن لیسنینگت ضعیف باشه و لغت هم خیلی بلد نباشی. آیا تو این کلاسا روشی رو یاد میدن که با ضعیف بودن لیسنینگ و بلد نبودن لغت بشه به سوالات پاسخ صحیح داد؟! خیر!
در مورد اسپیکینگ و رایتینگ هم بعد از تمرین (در صورت نیاز) میشه چند جلسه برای رفع اشکال خصوصی گرفت که باز هم خیلی توصیه نمیشه. تفکر اساتید اینجا با افرادی که مصحح تافل هستن فرق میکنه در مورد نمره دهی. فایل های نوتفول امتحانشون رو پس دادن تو این مهارت ها.
موفق باشی
من خودم upper intermediate هستم و لغت دانیم بسیار خوبه به نسبت اینکه تا حالا خود خوان کار کردم. این کورس رو صرفآ برای آشنایی با آزمون و تست زنی لازم دارم. درسته توی لیسنینگ فرد کاملآ ارجحه به کلاس. ولی گیر من رایتینگ و اسپیک هست که تا حالا اصلآ کار نکردم. به نظر شما با یه دوره ی سه ماه توی یکی از این آموزشگاهها می تونم حول و حوش 100 الی 105 بیارم(بالاترم چه بهتر)؟ من یکی از آشناهای خودمون مدرس آیلتس هست. با این اسپیک داغونم یه 10 دقیقه ایی حرف زدیم گفت اگه من باشم 5.5 6 رو توی این مهارت تو آیلتس بهت میدم(به خصوص تاکید کرد که ووکبم بالاست). فقط می خوام قفل انگلیسی حرف زدنم یشکنه و بتونم چهارتا صفحه ی آکادمیک انگلیسی بدون مشکل بنویسم. نظر شما چیه؟