02-08-2016, 12:49 PM
(02-08-2016, 11:39 AM)sharif نوشته: سلام دوست عزیز
ممکنه بگید مطالعه تون رو برای تافل با کدوم کتابها آغاز کردید ؟ من الان در مرحله شروع منابع هستم و سطحم رو در موسسه ها بالا بردم . اصلا از منابع تافل اطلاعات کافی ندارم . ممکنه بگید از کدوم منابع شروع کنم ؟
سوال بعدیم هم در مورد اسپیکینگ هست این که به نظرتون به چه تعداد تاپیک باید مسلط باشیم تا بتونیم نمره بالا بگیریم ؟
سلام،
والا من برای ریدینگ و لیسنینگ با لانگمن ادیشن 2 و دلتا شروع کردم که برای آشنایی اولیه به نظرم خوب بودن. برای لغت هم کتاب essential خوندنش ضروریه. کتاب و منبع باز هم هست ولی برای شروع اینا میتونن خوب باشن. (لانگمن ادیشن 3 هم داره که سطحش بالاتر از ادیشن 2 هست و واسه همین برای شروع توصیه نمیشه)
برای رایتینگ و اسپیکینگ هم ویدیو های نوتفول رو فقط دیدم و کلاً کتابی نخوندم.
ببین برای سوال 1 و 2 اسپیکینگ نمونه سوالای موجود رو باید کار کرد و دلیل های خودتو براشون پیدا کنی. بعد از یه مدت میبینی که برای سوالای مختلف میتونی از یه سری دلیل و پاسخ استفاده کنی و هرچقدر سوالا جدید باشن ولی باز همون جواب قبلیا به کار میان. پس ترجیحاً هرچی دستت میرسه رو جواب بده که با انواع سوالا آشنا باشی.
برای 3 تا 6 هم به نظرم T*P*O خیلی خوبه.
اینقدر باید اینارو تکرار کنی تا زبونت راه بیفته و روون حرف بزنی. اون موقع میشه انتظار یه نمره خوب تو اسپیکینگ داشت.