04-08-2016, 09:48 AM
(01-08-2016, 08:50 PM)Milados نوشته: سلام بر همه دوستان،میخواستم تشکر کنم از پست امیدوار کننده تون
- شما رزومه اتون خوبه. درسته دانشگاه های مطرحی شاید درس نخونده باشید ولی کلا خارجی ها وقتی از اسم دو - سه تا دانشگاه ایران (شریف و تهران) که رد می شه، دیگه می رند روی معدل که هم شما و هم همسرتون معدل های خوب به بالا دارید.
- نمره آیلتس تون خوبه. تو کانادا که به جز فک کنم دو تا دانشگاه نیاز به GRE ندارید...
- من رشتم معماری نیست ولی فک می کنم داشتن مدارک معتبر از دوره های مختلف تو این رشته تو رزومه اتون می تونه بار وزنی بده به رزومه اتون.
- گرفتن دکتری مستقیم کار سختی نیست ولی همچین راحت هم نیست... برای ارشد یه خورده کانادا تو فاند سخت گیر تر به نظرم...
- هر کدوم از شما بتونید پذیرش بگیرید دیگری می تواند هم خارج بشه...
شما معدل های خیلی خوبی دارید. دانشگاه های کانادا عاشق معدل بالا هستند.
نمره زبان خوب ...
باز من هم رشته شما نیستم و نمی دونم داستان فاند تو رشته شما چه جوری اِ. ولی تو دانشگاه هایی که انتخاب کردید تو کنکوردیا خیلی شانس دارید. کنکوردیا عاشق ایرانی هاست.
معدل کارشناسی تون شاید تو کانادا براتون دردسر ایجاد کنه. تو آمریکا می تونید با گرفتن یه نمره GRE خوب و البته توجیه مناسب در SOP این مشکل رو بپوشانید.
من خیلی ها رو دیدم با همین معدل های شما (عینا وضعیت شما) دانشگاه های خوبی با فاند کامل رفته اند. می شه ولی شاید یه خورده سخت تر باشه.
و اما چند تا نکته که هدف اصلی من از این پست بود:
- دوستان عزیز لطفا لطفا فقط سراغ دیتابیس های سالهای قبل برید و با توجه به اونها سطح رزومه اتون برای اپلای مشخص کنید. اصلا به حرف شخصی که می آد اینجا مثل من نظرش رو می ده اکتفا نکنید. دلایل این حرفم زیاده. واقعا باید برای هر دانشگاهی که می خواهید اپلای کنید قبلش کل افرادی که اونجا اپلای کردن رو رزومه اشون رو بررسی کنید و خودتون بررسی کنید که شما این دانشگاه باید اپلای کنید یا خیر...
- چیزی که من تو کانادا فهمیدم این بود که دانشگاه های کانادا دوست دارند یه خصوصیت قوی تو رزومه شما باشه. مثلا داشتن معدل های بالای 17.5 و یا تافل بالای 110 و یا داشتن مقاله های معتبر در یه زمینه خاص. پس کانادا = یک فاکتور تاثیر گذار در رزومه
- و مهم ترین مسئله که بارها گفته شده. کانادا رو شما باید تاکید می کنم "باید" از استاد جواب مثبت گرفته باشید تا اپلای کنید. استادهای کانادا حرفهاشون خیلی موثق تر از استادهای آمریکاست و معمولا وقتی به کسی می گن اپلای کن یه نظری روی رزومه اش دارند. به نظر من احتمال اینکه شما بدون مکاتبه بتونید فاند از استاد بگیرید در دانشگاه های خوب کانادا خیلی کمه... مهم ترین عنصر مخ زدن استاد در مکاتبات هست.
- و در آخر اینکه هیچکسی نمی تونه بگه شما می تونید پذیرش فول فاند بگیرید یا نه... تو این مسیر هزار و یه جور اتفاق غیر قابل پیش بینی ممکنه پیش بیاد و شما به چیزی که می خواهید (خدایی ناکرده) نرسید. جمله معروفِ اپلای مثل قمار هست رو من هم می گم شاید تلنگری باشه... شما فقط برنامه ریزی کنید و حرکت به سمت هدف. باقی مسائل مهم نیستند...
موفق باشید
به نظرتون شخصی با معدل لیسانس 13.5 و فوق 17 شانسی برای فاند کامل در دانشگاه های کانادا خواهد داشت یا کلا بهتره بی خیال کانادا بشه و برای آمریکا اقدام کنه؟