26-12-2011, 07:21 PM
(19-12-2011, 07:08 PM)civil2015 نوشته: سلام آقا بابکدانشگاههای ایالتی کالیفورنیا (state university) به طور کلی در رتبهبندی شرایط عالی ندارند و از نظر شرایط علمی و غیره به خوبی دانشگاههای درجه یک امریکا نیستند و بسیاری از این دانشگاهها دوره دکترا برای خیلی از رشتهها هم ندارند که خودش نشون دهنده این هست که سطح این دانشگاهها اون قدر بالا نیست. علیرغم این موضوع تا اونجا که من اطلاع دارم گرفتن پذیرش از این دانشگاهها برای دانشجویان خارجی خیلی ساده نیست و شاید نشه راحت از این دانشگاه پذیرش گرفت، هر چند که اطلاعات من در مورد این دانشگاه خاصی که شما گفتید زیاد نیست.
ضمن خسته نباشید، شما اطلاعی راجب دانشگاهSan diego state university دارید؟سطح علمیش در چه حده؟
به نظر میاد این از دانشگاهای باشه که ایرانی نداره،کسیرو هم ندیدم که این دانشگاه اقدام کرده باشه
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید کمک کنید که اپلای کنم یا نه
یه استادش بهم گفت که اپلای کن اگه تونستی که پذیرش بگیری میارمت پیش خودم، احساس کردم که بد پذیرش میدن
ممنون
عارف
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.