05-08-2016, 11:33 PM
(05-08-2016, 11:16 PM)آبی نوشته: سلام و درود
امیدوارم که همه در جهت هدفهای خوبتون در حال پیشرفت باشید
دوستان،
- از کجا بدونیم که دانشگاهی بیشتر به کار و یادگیری حرفه ای اهمیت می ده یا به پژوهش؟
- آیا در کل می تونیم دانشگاه های اروپایی رو پژوهش مدار بشمریم و امریکا رو مهارت مدار؟ (کانادا چطور؟) (البته اینها صرفا حدس من هست و نیازمند اصلاح توسط دوستانیست که از نزدیک دارند تجربه می کنند)
- برای کسی که نخواد بعد از تحصیل باز در دانشگاه و پژوهشگاه کار کنه، کدوم کشورها رو در کل پیشنهاد می کنید؟ (از لحاظ سیاست کلی دانشگاه شون، طبعا ممکنه استثنا هم باشه)
سپاس بسیار
سلام
1- همه دانشگاه ها اساسا به پژوهش اهمیت میدن.. منتهی تعیین theme این پژوهش عامل مهم هست.. در اروپا اکثر تز های دکترا منشعب از نیاز های صنعت هستند... مثلا نیاز به یک تکنیک جدید در flow control برای بازدهی بهتر موتورهای سوخت نیمه مایع منجر میشه به تعریف یک پروپوزال و recruitment دانشجو... در آمریکای شمالی نمود تحقیقات بنیادی تر و تئوری هم کم نیست... به هر حال همه چیز نهایتا در فاز "پژوهش" به هم همگرا میشن...
2- خیر... سطح مهارت اساسا به خود فرد و عملکردش بستگی داره... فرض کنید دارید روی یک موضوع خیلی تئوری مثل نرخ بیکاری و رابطه اون با جنسیت نحقیق می کنید... در بررسی مدل های آماری می تونید فقط برید سراغ excel ی که فرضا بلدید و تحلیل های خیلی کلی رو استخراج کنید... یا می تونید SPSS رو هم فرابگیرید و علی رغم وقت و انرژی که ازتون می گیره هم نتیجه تحقیق رو به شکل بهتری تحلیل و ارائه کنید و هم "مهارت" جدیدی روی به اندوخته هاتون اضافه کنید.. ایم مثال ساده به روشنی نشون میده ممکنه کسی بعد از 5 سال research دکترایی بگیره که مهارت لازم برای ورود به بازار کار رو براش تضمین نمی کنه...
3- طبق پاسخم به سوال اول، پروژه های اروپایی از بطن صنعت سر بر می آرن... ولی در کل تا به حال کم پیش اومده در رشته های فنی کسی فارق التحصیل اروپا یا امریکای شمالی باشه و علی رغم میل باطنی اش، نتونه کار پیدا کنه... در واقع سوال شما فاکتور خیلی کارآمدی برای انتخاب نیست... چون با مهارت اندوزی دوست و علاقه میشه در هر جایی کار حرفه ای مناسب پیدا کرد... در عوض توصیه می کنم اگر دنبال اینده تحقیقاتی و اکادمیک نیستید سعی کنید دوره master رو بگذرونید چون در غیر اینصورت PhD وقتتون رو بیهوده خواهد گذروند...
براتون آرزوی موفقیت دارم