06-08-2016, 10:33 PM
(06-08-2016, 06:26 PM)new member نوشته: با سلام
از دوستان با تجربه راهنمایی و مشاوره میخوام.
من الان در حال حاضر دانشجوی دکترای ایرانم و چند ماهی تا دفاع تزم مونده. در حال نوشتن مقالاتم هستم. من قبل از پذیرش اینجا قصدم پذیرش در دانشگاه های امریکا بود. اما با توجه به نداشتن نمره جی ار ای فرصت اپلای از دستم رفت و همون سال دکترای ایران قبول شدم و مجبور به ادامه. اما همچنان علاقه مند به تحصیل و مهاجرت به امریکا هستم. لازم به ذکر است رشتم از رشته های توانبخشی (rehabilitation) بوده و در امریکا مورد نیاز است. من عنوان تزم و ترجمه ها و مقالاتم همگی در مورد موضوعی هست که در امریکا هم مورد توجه می باشد و امکان پذیرش هست. حالا که درسم در حال تموم شدنه، امکان هیئت علمی شدنم در دانشگاه های دولتی در تهران زیاده. اما من میخوام قبل از فارغ التحصیل شدنم و هیئت علمی شدن، مجددا برای دکترا در امریکا با فاند کامل اقدام کنم. دانشگاه کارولینای شمالی.
اما نمره تافلم اکسپایرد شده و هم تافل هم ج ار ای باید بدم و الان امادگیم پایینه.نمیدونم سه ماهه تا چه حد میتونم خودمو برسونم.اما مثلا تافل 80-85 و جی ار ای هم در همون سطح. دانشگاه جی ار ای حدود 155میخواد.
از طرف دیگربرای پاییز 2017 برای فاند و ... باید تا اول دسامبر 2016 مدارکو بفرستیم.و زمان ارسال بعدی جون 2017 بدون بررسی برای فاند. اینجوری که من متوجه شدم
الان سوالم از دوستان اینه اگه من با نمرات نسبتا پایین تافل و جی ار ای اپلای کنم در اول دسامبر و همزمان با استاد و دایرکتور دکترا ایمیل بدم و خواهش کنم که نمرات بهتر زبان را بعدا میفرستم، با توجه به رقابتی بودن فاند،امکان فاند دادن هست؟
اگه من همه این مطالبو برای دایرکتور و استادان مربوطه بگم، خوبه؟
اگه نه چجوری این موضوع نمراتم را عنوان کنم؟
ممنونم
سلام
"اگر دکترا داشته باشید، طبق عادت مالوف (در اکثر نقاط دنیا از جمله آمریکای شمالی) نمی تونید مجددا برای دکترا اقدام کنید"
در بهترین حالت باید برای مقطع master یا post doc اقدام کنید...
براتون آرزوی موفقیت دارم