07-08-2016, 09:59 AM
(07-08-2016, 08:27 AM)roozbahani62 نوشته: سلام اگر از دوستان کسی اطلاع داره لطفا پاسخ سوال بنده رو بده.
اگر چندسال از مقطع کارشناسی گذشته باشه و مدرک کارشناسی رو از دانشگاه گرفته باشیم بازهم مدرکی هست که نیاز به این آزادسازی داشته باشه؟ فرمت دیگه ای از مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد هست که فقط جهت ادامه تحصیل در کشور دیگه به اون نیاز هست؟
درضمن من دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد هستم و بدلیل اینکه زمان قبولی و ثبت نام مدرک کارشناسیم رو نداشتم(بدلیل مسافت طولانی) سفته به دانشگاه دادم (اکثریت دانشجوها این کار رو میکنن) و گفتن تا پایان تحصیل میتونی مدرکت رو بیاری. قراره پاییز برم مدرک کارشناسیم رو بگیرم، آیا اگه دانشجو باشم مدرک کارشناسی بمن نخواهند داد؟ یا این مدرکی که آزاد میشه متفاوت هست؟
دوست عزیز سلام
چنانچه فارغ التحصیل یکی از دانشگاههای دولتی ( و نه دانشگاه آزاد) باشید، بعد از فارغ التحصیلی به ازای هر ترم آموزشی که گذروندید حدود دو ترم تعهد خدمت به دولت جمهوری اسلامی ایران رو دارید. معمولا زمان فارغ التحصیلی به دانشجوها یک مدرک موقت داده میشه و برای تبدیل اون به اصل دانشنامه سه راه وجود داره:
1- خدمت به دولت به ازای ترم های گذرونده شده
2- خریدن مدرک طبق مبلغ اعلام شده برای هر ورودی
3- آزاد سازی مدرک از طریق عدم کاریابی
(مدرک دیگه: معمولا همراه دانشنامه ریزنمرات شما هم به صورت ممهور بهتون تحویل داده میشه) طبق چیزی که من میدونم، برای اپلای اصل دانشنامه مورد نیازه و نه مدرک موقت.
شما میتونید مراحل آزاد سازی مدارک لیسانس و ارشد رو جدای از هم جلو ببرید، هر چند که تعدادی از دوستان برای صرفه جویی در وقت هر دو رو با هم آزاد میکنند.
ارادتمند
الهام