در مورد ویزای J1 من توضیح کوتاهی رو اضافه کنم که از موضوع اصلی تاپیک دور نشیم، شما زمانی که در امریکا هستی، نیاز به دریافت "ویزا" نداری بلکه باید تغییر وضعیت یا status بدی (یعنی به عنوان مثال شما با ویزای F میای امریکا و استاتوس F رو داری، میتونی استاتوس F رو به استاتوس دیگه ای مثلا H تغییر بدی)، برای تغییر استاتوس نیازی نیست که از امریکا خارج بشید (تا زمانی که در زمان تغییر استاتوس، استاتوس قبلی تون رو حفظ کرده باشید).
بحث اون دو سال بعد از ویزای J یا همون Two-Year Home-Country Physical Presence رو (اگر شرایط لازمش رو داشته باشید) میتونید waive کنید.
توصیه میکنم مطالب مرتبط با ویزای J رو در تاپیک مرتبط دنبال کنید.
به طور کلی در مورد "امکان" شدن این موضوع (اومدن به امریکا به صورت فرصت مطالعاتی و بعد تغییر به دکتری در امریکا)، این امکان وجود داره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.