09-08-2016, 11:49 PM
(09-08-2016, 10:31 PM)AFFI نوشته: سلام دوستان من امسال از رشته معماری روزانه فارغ شدم تصمیم داشتم برای اپلای اقدام کنم اما منصرف شدم اخه هزینه های خارج رفتنم کمتر از خوندن پزشکی ازاد در ایران نیس. از طرفی خانوادم خیلی تشویقم میکنند ک برای کنکور بخونم راستش شروع هم کردم و به زیست علاقه هم دارم درس شیرینی هست...یکی از استاد هام هم بهم پیشنهاد کرد ک برای ارشد نخونم و کنکور تجربی بدم. اما الان این فکر همش به سراغم میاد ک آیا کار درستی میکنم؟ و میترسم در آینده از تصمیمم پشیمون شم. خیلی ممنون میشم که نظرتون رو بگین. متشکرم.
سلام
اینکه در بین گزینه هاتون "پزشکی خوندن در دانشگاه ازاد" هست، می تونه نشون دهنده متمول بودن نسبی تون باشه... که در این صورت توصیه من این هست که کلا درس و مشق رو بگذارید کنار!!!
.لی من باب مقایسه، اولا پذیرش در کنکور تجربی در رشته پزشکی حتی در ازاد هم رقابتی هست... و دلیلی نداره پذیرش رو برای خودتون قطعی بدونید.. از طرفی اگر چنین تغییر رشته عمیقی رو انجام بدید عملا 4 سال تحصیل معماری و عمرتون رو به کناری گذاشتید... چنین تصمیمی وقتی توصیه میشه که مطمئنا به این نتیجه رسیده باشید که راه قبلی نه تنها اشتباه بوده بلکه اساسا کمکی به اینده تون نمی کنه (که چنین حسی کم پیش میاد چون طبیعتا در انتخاب معماری در اغاز راه، منطق کم نداشته ید...)
به نظر من تلاش برای apply نتایجی مثل خروج از ایران، زندگی بهتر و مرفه تری رو براتون به ارمغان میاره و در کل تجربه با ارزشی خواهد بود... مهم تر اینکه این راه ادامه راه زندگی تون تا الان خواهد بود... نه برگشت به عقب و شروع دوباره...
براتون آرزوی موفقیت دارم