12-08-2016, 01:23 PM
(12-08-2016, 01:40 AM)AFFI نوشته: سلامدوست عزیز سلام
میدونید به این شکل نیست ک خیلی مرفه باشم و بخوام درس رو کنار بذارم خب مطمئنا اولویت من هم پزشکی سراسری و تحصیل به صورت شبانه هست چون معماری روزانه خوندم ...اما مساله اینجاست ک سرمایه ای ک من برای درس خوندن در یک کشور خارجی صرف میکنم تضمینی نیست ک بهم برگرده با توجه به بازار کار اینجا یا شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور اینو میگم.اما معمولا رشته های پزشکی به صورتی هستند ک توی مدت نسبتا کوتاهی اون سرمایه جبران میشه. و اینک من الان کارشناسی معماری دارم و اگ پزشکی بتونم قبول شم و بخونم لزوما به این معنی نیست ک 4 سال از عمرم تلف شده یا دوباره شروع کردم. منظورم اینه ک من به این مساله دیدگاه شما رو ندارم. هرچند صحبت های شما شک منو نسبت به تصمیمم افزایش داد...
خیلی ممنون از راهنماییتون
نکته ای رو میخوام به صحبت هاتون اضافه کنم که شاید دونستنش براتون خالی از لطف نباشه. اگر اشتباه نکنم شما فارغ التحصیل کارشناسی هستید، حدود یکی دو سال پیش تو آیین نامه ی ادامه تحصیل وزارت علوم یا بهداشت مطلبی رو خوندم که تاکید کرده بود فارغ التحصیلان ارشد از دانشگاههای دولتی اجازه استفاده از مزایای دانشجوی روزانه برای ادامه تحصیل در رشته های پزشکی، دندان و داروسازی و دامپزشکی (دوره های پیوسته ی دکترا) رو ندارند. (ضمن اینکه فردی رو میشناختم که لیسانس زیست از دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم سابق) داشتند و دندانپزشکی روزانه یکی از شهرستان ها قبول شدند.) اگر این مطلب صحیح باشه و شما در بهترین حالت بتونین رتبه ی خوبی تو آزمون سراسری تجربی کسب کنید، امکان خوندن پزشکی روزانه ( و نه شبانه) هم براتون فراهمه. امیدوارم دوستان بیشتر در این زمینه راهنماییتون کنن.
ارادتمند
الهام