19-08-2016, 03:31 AM
(17-08-2016, 09:24 AM)Babak نوشته: همون طور که butterfly گرامی توضیح دادند، اصلا جای نگرانی نیست. اگر نمیخواهید فرم جدید پر کنید، شناسنامه مادرتون رو با خودتون ببرید و اگر احیانا توضیحی ازتون خواستند نشون بدید و جریان رو بگید. این جور موارد اصلا جای نگرانی نداره. به نظر من کار شما درست بوده و در واقع باید اسم جدید مادرتون رو در فرم DS-160 بزنید. به هر حال، اسم قانونی ایشون در حال حاضر و در زمانی که شما برای مصاحبه قراره به سفارت برید اسم جدید ایشونه.
سلام دوستان
یک مشکل دیگه به وجود اومده من در قسمت سوابق شغلی هر انچه جاا که کار کرده بودم بود از ریسرچ اسیستنت بودنم در دوران دکتری تا اینکع مثلا فلان دانشگاه ورک شاپ گذاشتم رو قید کردم برا اساس سی وی.
از طرفی در مصاحبه با استادم که از من سوال کرده بودن که ایا مدرس بودی گفتم نه به صورت افیسیال ولی به صورت پارت تایم ..که استادم پوزیشنم رو در دیس اس2019 اعلام کردند تیچینگ استاف در داخل دانشگاه و ولی ز قید نکردن کجا.
از طرفی من در یک دانشگای که ورک شاپ برگزار کردم و تعداد کمی دانشجو جمع اوری شد ..از اونجا که در مدتی که در ایران بودم هیچ جا زیاد منو کار نگرفت..من فقط کار توشتن مقاله و کتاب کردم..ولی بچه ها گفتن این نکته منفی هست که بگی بیکار بودی... من هم محل ادرس اخرین کارمو جایی زدم که ورک شاپ دادم..
الان که ازشون نامه میخوان به من نمیدن .. میگن شما همگار ما نبودی...و نیستی...
ولی از یک شرکت جاب افر گرفتم برای سوشال تای..که اون رو در سی وی و دی اس ذکر نکردم..چون جدید به دستم رسیده...
الان من چه کار کنم ..ایا اونها از من مدرک کاری مخوان؟
ممنو میشم کمکم کنید هرچی بیشتر زوم میکنم بیشتر دچار شک میشم