21-08-2016, 05:44 AM
سلام دوستان
خسته نباشید
یه سوال مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید:
من در سال 90 با کنکور ریاضی وارد دانشکاه شدن و بعد از 8 ترم تموم کردم. بعدش هم بلافاصله ارشد قبول شدم و الان ترم 2 ارشد هستم.
خدمت سربازی هم نرفتم هنوز
سوالم اینه که قبل از رفتن به سربازی ایا میتونم بعد از انصراف از ارشد دوباره کنکور تجربی بدم و در رشته های دارو یا پزشکی قبول بشم؟ (با توجه به اینکه این رشته ها "دکترای حرفه ای" هستن و مقطع گذرونده من بعد از انصراف "لیسانس" هستش)
این قانون هم تو سایت نظام وظیفه هست:
الان لیسانس و دکترای حرفه ای یک مقطع محسوب میشن یا دو مقطع جدا؟ (طیق بند 4 بالا)
پیشاپیش از جوابتون ممنونم...
خسته نباشید
یه سوال مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید:
من در سال 90 با کنکور ریاضی وارد دانشکاه شدن و بعد از 8 ترم تموم کردم. بعدش هم بلافاصله ارشد قبول شدم و الان ترم 2 ارشد هستم.
خدمت سربازی هم نرفتم هنوز
سوالم اینه که قبل از رفتن به سربازی ایا میتونم بعد از انصراف از ارشد دوباره کنکور تجربی بدم و در رشته های دارو یا پزشکی قبول بشم؟ (با توجه به اینکه این رشته ها "دکترای حرفه ای" هستن و مقطع گذرونده من بعد از انصراف "لیسانس" هستش)
این قانون هم تو سایت نظام وظیفه هست:
نقل قول:آیا دانشجویان انصرافی حق تحصیل مجدد را دارند؟
جواب :بلی . مشمولان در طی مدت تحصیل از دیپلم تا دكتری صرفا 1 بار می توانند از تحصیل انصراف و مجددا با پذیرفته شدن در دانشگاه به شرط : 1- عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف (قبل از اعزام به خدمت). 2- انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی مصوب بوده باشد یعنی در سنوات ارفاقی نباشد .3-انصراف از تحصیل در مقطع ، با اخذ مدرک تحصیلی پایین تر نبوده باشد .(مثلا انصراف از کارشناسی پیوسته با اخذ مدرک کاردانی نباشد، مگر اینکه مدرک اخذ شده در سنوات مجاز تحصیل همان مقطع یعنی مقطع پایین تر به مشمول تعلق گرفته باشد که در این صورت در حکم فارغ التحصیل محسوب شده و ادامه تحصیل وی بلامانع می باشد)4- مقطع جدید ،تکراری نباشد.(یعنی قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد.)
الان لیسانس و دکترای حرفه ای یک مقطع محسوب میشن یا دو مقطع جدا؟ (طیق بند 4 بالا)
پیشاپیش از جوابتون ممنونم...