24-08-2016, 10:27 AM
(23-08-2016, 08:15 PM)sarbaz-sefr نوشته: سلام
من اگه بخوام برای مهر سال آینده اقدام کنم امسال تا کی مهلت دارم برای گرفتن مدرک زبان و پذیرش اقدام کنم. (اولویت مقصد به ترتیب: کانادا، آمریکا، اروپا)
میدونم که توی آذرماه خیلی داستان پذیرشا داغ میشه برای همین برنامه ریزی کرده بودم آخرای مهر مدرک زبان رو بگیرم. ولی هر چی حساب میکنم متاسفانه 6 بالا تر نمیشم. میخواستم برم کلاس، ولی خب کلاسا سه چهارماهی زمان میبره....میخواستم ببینم به نظرتون برم کلاس یا دیر شده دیگه به پذیرش اول مهر سال آینده نمیرسم؟
سلام،
ببین در مورد آمریکا بستگی داره برای چه دانشگاهی بخوای اپلای کنی. ددلاین بعضی از دانشگاه ها (که اکثراً دانشگاه های تاپی هستن از 1 دسامبر {حدوداً 10 آذر} شروع میشه و برای بعضی از دانشگاه ها که جزو دانشگاه های متوسط رو به پایین محسوب میشن تا مثلاً 1 مارچ {حدوداً 10 اسفند} ادامه داره. ضمن اینکه بعضی از دانشگاه با اینکه نمره زبانت بعد از ددلاین به دستشون برسه مشکلی ندارن.
اگه میخوای برای آمریکا اپلای کنی حتماً GRE میخوای، در صورتی که برای بقیه جاها الزامی نیست.
کانادا رو مطمئن نیستم ولی فکر میکنم وضعیتی مشابه آمریکا داره.
ولی اروپا فرق میکنه. معمولاً هر دانشگاهی سالی 4-5 بار پوزیشن های خالی رو اعلام میکنه و شما باید برای پوزیشن مربوط به خودت اپلای کنی.
نمره زبان هم باز باید ببینی چه نمره هایی میخوان دانشگاه ها. فکر کنم برای دکترا مینیمم 6 یا 6.5 باشه اکثراً.
دیر که نشده، شما آخر آبان هم بخوای امتحان بدی، 3 ماه کامل وقت داری و مسلماً با یه برنامه ریزی مناسب خیلی میتونی پیشرفت کنی.