(24-08-2016, 11:43 AM)mick61n نوشته: تجربه مصاحبه در لبنان
با سلام
باز دلو زدم به دریا و بار دیگه از لبنان اقدام کردم
اول اینکه داخل سالن اصلی خیلی ولوشو بود، ایستادم در صفی که فینگر پرینت میگرفتن، بعد از اینکه انجام شد گفت: به انگلیسی میخوای مصاحبه بشی یا عربی که انگلیسی رو انتخاب کردم و جالبش اینجاس که برگه کانفرم و پاسم رو پس نداد و گفت منتظر بمون تا صدات کنن، ساعت حدود 10:30 بود که اسممو خوندن و رفتم به ویندو مربوطه، یه پیر مرد احمق بود این که میگم احمق واقعا بود (مزخرف تمام عیار) من نمیدونم چرا لحجه انگلیسی عربی داشت؟!؟!؟!
خلاصه یه یک دقیقه ای به کامپیوترش ور رفت منم هیچی نگفتم تا شروع کنه، یه نگاه انداختم به دیوار سمت راست آفیسره، جایی که کاغذهای زرد، صورتی و سفید رو میذارن، یعنی قلو نکنم بالای 100 تا برگه سفید رو دیوارش بود (نمیدونم چطوری جاشون داده بود!!!) و بدون حتی یک برگه رنگی!!!!!
خلاصه شروع کرد سوالات خیلی بیخود و ساده پرسیدن که از نظر من وقت تلف کنه و نشون بده پول دادی ماهم مصاحبه کردیم، اگر نه ریجکتی معلوم بود، شکر خدا کر هم بود صحبت میکردم میگفت دم اون حرف بزن (یه چیزی مثل باند بود) ولی میگفت تو این بگو که میرفتم اون سمت آفیسر میوفتاد پشت مانیتور، خلاصه بدترین تجربه من توی مصاحبه بود، هرچی از این احمق بگم کم گفتم، و در آخر هم ریجکت کرد، کلا با اوضاعی که من تو اونجا دیدم امکان در اومدم ویزا از این آفیسر صفر هست، با توجه که پاس منو در مرحله اول تحویل ندادند فکر میکنم کلا ماها اونجا ریجکتیم.
اینم بگم که جدای از اینکه مدارک رو کلا ندید منم درست ندید!
دوستان این فکر هم نکنید که مدارک یا شرایط من خوب نبوده، مدارک شغلی من بسیار خوب هست، مدارک مالی و تملک بسیار خوب، ولی نتیجه این میشه برای من خیلی عجیبه!
حالا باید بعد از دوتا ریجکتی چکار کرد؟
دوستان اگر تجربه ای دارن بفرمایند ممنون میشم
بابک جان بازم نشد...!!!
دوست عزیز من دقیقا شرایط شما رو نمیدونم ولی جسارتا این راهتون به ترکستان میره! پاریس بیروت و ... محاله به شما ویزا بدن.
حتی در بالا راهنمایی خواسته بودید چند ماه پیش ولی گفتید که فقط کسانی که خودشون تجربه دارن جواب بدن وگرنه من قبلا به شما میخواستم بگم وقتتون رو با اینجور جاها تلف نکنید.
شما فقط به فکر سه سفارت اصلی آنکارا دبی ایروان باشید. اگر جوان هستید حتی اگه دارایی فوق العاده بالا داشته باشید تقریبا میشه گفت ویزا نمیدن. عجله هم نکنید الان باید مدتی بگذره.
البته اگر دارایی خوبی دارید به ویزای سرمایه گذاری eb هم فکر کنید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.