(26-08-2016, 05:18 PM)Abyss نوشته: سلام دوستان
درباره ی ارز دانشجویی سوال داشتم، اینکه باید اشتغال به تحصیل بگیرم و پستش کنم دفتر منافع ایران در واشنگتن؟
اشتغال به تحصیل به انگلیسی چی میشه و آیا باید از دپارتمان گرفت یا دفتر بین الملل؟
روی نامه و توش باید چه اطلاعاتی بنویسم؟
اشتغال به تحصیلم مهر میشه و بر میگرده به آدرسم و من آپلودش میکنم با بقیه چیزها و تمام؟
درود
1- بله باید بگیرید و پست کنید همراه با مدارک و هزینه مربوطه به صورت مانی اردر به دفتر منافع بفرستید. سایتش رو بخونید مدارک و هزینه رو نوشته.
2- هیچ کدام! میرید از GRADUATE SCHOOL میگیرید. یعنی جایی که مدارک ثبت نام (مدارک منظورم ریزنمرات و اینجور چیزا) انگلیسیش میشه Enrollment letter
3-هیچی خودشون مینویسن Abyss! از تاریخ فلان در حال تحصیل هست تا تاریخ فلان. دقیق یادم نیست این تا تاریخ رو مینوشتن یا نه.
4- بله مهربرجسته با مهر معمولی. آپلود میکنید بعدا در سایت نشا ولی دقت کنید باید دوباره بفرستید ایران اصلش رو تا برن ارز بگیرن. در ضمن احتمالا ارز رو هم 4 ماهه بدن بهتون.
ارز شهریه هم داده نمیشه دیگه البته فک نکنم به درد شما هم بخوره.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.