27-08-2016, 10:29 PM
(27-08-2016, 08:46 PM)szeinalilathori نوشته: @Torkan
@Milados
سلام الهام خانم،
امیدوارم حالتون خوب باشه.
خب ریسرچ اینترست به نظر من مهم ترین بخش هست که تو یه رزومه هست. اولین چیزی که به نظر من استادها نگاه می کنند همین بخش هست. حالا اینکه ما می تونیم در رابطه با چیزی که کار نکردیم در اون فیلد، ولی به اون علاقه داریم و کم و بیش اطلاعاتی دارید بنویسیم یا نه. به نظر من اشکالی نداره اگه مثلا آورده بشه. ولی این هم باید گفت که اثبات حرف شما برای علاقه اتون همون مقالاتتون هست در زمینه مورد علاقه اتون.
من خودم سه تا رزومه مختلف داشتم که تو هر سه تاش بخش های Research interest و research experience اونها با هم متفاوت بود. تقریبا می شه گفت برای خودم سه تا رزومه مختلف درست کرده بودم و اگه استادی تو اون زمینه کار ها بود براش رزومه می فرستادم و یه ایمیل تمپلیت مخصوص اون هم داشتم.
البته حواستون باشه که مثلا برای سه تا استاد یه دپارتمان سه تا رزومه مختلف رو همزمان نفرستید که احتمالش هست برای هم دیگه فورواد کنند و سسسسه بشه که فقط می خوایی پذیرش بگیری
موفق باشید
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"