28-08-2016, 05:14 PM
(27-08-2016, 03:30 PM)nord55 نوشته: سلام
برای اولین بار هست که اقدام به درخواست ویزای شینگن از فرانسه می کنم / البته رکورد سفرهای خارجی ام خوب هست / چند تا سوال داشتم به ترتیب اگه جواب بدین ممنون میشم:
1 - توی سایت سفارت فرانسه 2 سایز عکس نوشته (احتمالا اشتباه تایپی بوده) هم 3.5*4.5 و هم 4*6 کدوم مد نظر سفارت های اروپایی هست معمولا؟
2 - من دعوت نامه ی سفر کاری از یک شرکت فرانسوی دارم / توی قسمت 34 عضو خانواده شینگن باید چی بنویسم یا خالی بزارم؟ همچنین برای مورد 35 فرم ویزا هم توضیح بدین.
3 - برای سفر کاری حتما احتیاج به نامه ی ماموریت از شرکتی هست که داخلش کار می کنم ؟
4 - من هم در یک شرکت ایرانی مشغول به کار هستم هم در یک شرکت خارج از ایران به طور رسمی / برای گواهی کار حتما هر دوتا رو احتیاج دارن؟ برای گواهی های بانکی هم به همین صورت هست؟
ممنون میشم سریع جواب بدین
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
1- 4*6 اگر از عکاسیهای معتبر عکس تهیه کنید خودشان این موضوع را رعایت میکنند. عکس بدون رتوش باشد و با پس زمینه سفید. برخی سفارتخانهها تاکید دارند برای خانمها حجاب مشکلی نیست ولی بایستی گردن مشخص باشد.
2- اگر فامیل نزدیکی دارید که در اتحادیه اروپا یا سوییس زندگی میکند بنویسید، وگرنه خالی بگذارید.
3- بودن چنین نامهای بسیار کمک میکند. در این نامه باید سمت شغلی شما + درآمد به دلار یا یورو قید شده و توسط مدیرعامل (یا کسی که حق امضا دارد) امضا و مهر شده باشد.
4- اگر قرار است از طرف شرکت ایرانی ماموریت بروید، مبنا را شرکت ایرانی بگذارید و ضمنا در زمان مصاحبه اعلام کنید که منبع درآمد دیگری نیز دارید که آن شرکت خارجی است و مدارک آن را ارائه کنید.
موفق باشید
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ