30-08-2016, 12:42 PM
(30-08-2016, 12:00 AM)minho نوشته: می تونم همزمان برای بورس دولت کره که از طریق سفارت کره تو ایران اقدام می کنند و تماس با استاد اقدام کنم؟ تا شانس هر دو رو داشته باشم.
من استاد پیدا کردم از دانشگاه یونسی که مدتیه تو فیلد کاریش مطالعه میکنم.شاید اگه مقاله در اون فیلد ارائه بدم شانس بیشتری داشته باشم.بورس دولت کره بهتره البته میدونم سخته ولی شخصی رو میشناسم که به تازگی این بورس رو برنده شده و الان به کره رفته.ایلتس 6 تاپیک2 و یه قهرمانی در رشه ورزشی تکواندو یا ژیمناستیک برای ارشد تربیت بدنی.شانسم برای بورس دولت کره میتونه بالا باشه؟ ممنون از راهنماییتون.
شرایط شما مناسب تره ، در واقع شما دارید برای دوره دکتری و تحقیقاتی اقدام میکنید هم شانس بورس بالاتری دارید (برحسب رزومه) و هم تعداد دانشگاههای متعدد تر. بهتره با استاد تماس بگیرید. بیشتر اونها شما رو برای بروس دولتی KGS راهنمایی میکنند اگر هم خوش شانس باشی میتونی بورس دولتی و کمک هزینه ماهیانه از استادم داشته باشی. بهتره همه رو در بار اول درخواست نکنی هر زمان استاد علاقمند بود بهش درمیون بذاری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public