27-12-2011, 11:36 PM
(25-12-2011, 04:23 AM)Bahram نوشته: ببخشید گویا در پست قبلیم منظورم رو بد رسوندم.
ببینید شما بایستی مهرهای مربوطه رو بر روی مدارکتون(ریزنمرات و دانشنامه و سایر مدارکی که در آنلاین اپلیکیشن خواسته شده. مقالات که بعید میدونم نیازی باشه) بزنید و به تایید اون جاهایی که عرض کردم برسانید، سپس آنها را اسکن کنید بطوری که مهرها کاملاً در تصویر مشخص باشند، و سپس فایلها رو در آنلاین اپلیکشن آپلود کنید. چندروز منتظر بمانید که ادمیشن آفیسر با شما تماس بگیرد و احتمال زیاد ازتون میخواد که اصل مدارک رو نیز براشون ارسال کنید. اگر هم نخواست که نمیفرستید. اگر خیلی نگران هستید میتونید خودتون بدون اینکه بگن، براشون بفرستید.
بستگی به پست داره. با ارزانترین پست ایران که من ارسال میکردم حدود 2 هفته طول میکشید. DHL و TNT حتماً سریعتر میرسه. ولی تعطیلات کریسمس رو هم در نظر بگیرید.
بهتره با خوشان صحبت کنید. نگران تعطیلیها نباشید که مشکل خیلی ها ست، اینجا همه چیز negotiable هست و فکر نمیکنم یک دانشجوی دکترا که بالاترین عنوان علمی دانشگاهشون باشه رو بخاطر این دلیل ساده به مشکل بندازن.
از طریق agent اقدام کردم . هر چند یک هزینه هایی می گیرند اما فوق العاده کارها رو سریع انجام می دن و کلا هزینه های زیادی رو هم کاهش می دن. دیگه نیازی به پست و هزینه برای صدور هر بار کارنامه و هزینه ارسال رسمی کارنامه آیلتس برای هر بار نیست. اسمش رو برای جلوگیری از تبلیغات نمی شه آورد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)