03-09-2016, 07:19 PM
(02-09-2016, 10:38 PM)minho نوشته: امکانش هست در این مورد بیشتر راهنماییم کنید؟ من قبل از اقدام برای بورس سفارت اول با استاد تماس بگیرم و اگر جواب قطعی پذیرش من رو داد برای بورس سفارت اقدام کنم؟ اگر بورس رو برنده شدم استاد حتما قبول میکنه بعد از یکسال که دوره زبان کره ای رو گذروندم راهنمایی من رو برای دوره دکتری قبول میکنه؟ و چه طور می تونم هم بورس رو بگیرم و هم استاد رو راضی کنم حقوق ماهیانه بده؟ به نظر شما با استاد در مورد دوره مستر _ پی اچ دی هم حرف بزنم که قبل از شروع دکتری دو سال به عنوان مستر دوره بگذرونم؟
شما برای دوره دکتری اصلاً نیازی نیست به سفارت مراجعه کنید، مسلماً شما رو به سایت دانشگاه هدایت میکنند. شما باید تمام تلاش کنید که نظر استادی رو به رزومه خودت جلب کنی ، اگر هم پیدا نشد از طریق سایت دانشگاه و برای بورس دانشگاه اقدام میکنی دانشگاه هم لینک بورس دولتی رو داره هم لینک بورس دانشگاه. اما اگر استاد داشته باشی احتمال گرفتن بورس دولتی بیشتر خواهد شد و اینکه ممکنه تو گروهش کار تحقیقاتی و بودجه مناسب هم داشته باشه. بله فرقی نمیکنه استادها اگر تمایل داشته باشن شما رو برای دوره دکتری یا COMBINE M.Sc. - PhD پیشنهاد خواهند داد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public