05-09-2016, 10:10 AM
(09-04-2014, 02:45 PM)Shahrouz نوشته:درود
تماس با اساتید جهت اخذ پذیرش یا فاند در اکثر کشورهای دنیا نه تنها ارزشمند که ضروری می باشد. در این میان بعضی کشورهای اروپایی، بعضی موقعیتهای اخذ فاند در اروپا (که نیاز به تماس اساتید نیست) و بعضا آمریکا استثنا محسوب می شوند. آمریکا از این نظر استثنا هست که شما اگر امکان تماس با اساتید و/یا جذب نظر مثبت آنها را پیدا نکرده باشید هنوز هم شانس جهت دریافت پذیرش یا فاند را دارید هرچند در اکثر موارد نقش استاد در جذب نظر کمیته ادمیشن قابل توجه ارزیابی می شود. این را یک قانون کلی (کل شمول) در نظر نگیرید ولی به طور معمول در دانشگاههای متوسط یا خوب ( و نه عالی) نقش استاد در کمیته ادمیشن برجسته تر است و بنابراین تماس با استاد ضروری تر. در کانادا به طور معمول، نیاز به جذب نظر استاد به منظور پذیرش در اکثر دانشگاهها را دارید(اگر از موارد استثنائی چشم بپوشیم) و در برخی دانشگاهها مانند واترلو و یا UBC نظر مثبت استاد در صورتی که شما مینمم مد نظر دانشگاه از نظر معدل و نمرات زبان را داشته باشید به منزله پذیرش و یا حتی فاند شماست. در استرالیا، برای اخذ پذیرش، باید نظر مثبت استاد را داشته باشید سپس پروپوزال نوشته برای اسکالرشیپ اقدام می کنید. بنابراین نظر استاد در استرالیا یک اصل لازم و نه کافی برای اخذ پذیرش یا فاند به شما می آید.
در سوئیس، دانمارک و.. در اکثر موارد برای اخذ پذیرش و سپس فاند نیاز به ذکر نام استادی را دارید که مرتبط با زمینه کاری شماست و بنابراین اگر تماس با استاد ضروری هم نباشد بسیار ثمر بخش خواهد بود.
دوستان پس چرا تو سایت خود مثلا دانشگاه تورنتو نوشته مستقیما مدارک رو به دپارتمان بفرستید؟ ایا این قضیه ارتباط و اوکی دادن استاد در مورد دانشجوی بومی و اینترنشنال هر دو صدق میکنه؟ چرا سایت دانشگاه تورنتو نوشته دانشجویی که پذیرش دکترا میگیره خود به خود هزینه تحصیل به علاوه 15000 دلار در سال فاند میگیره؟ من واقعا گیج شدم برای دپارتمان ادبیات تطبیقی ایمیل زدن به استاد رو شروع کنم یا نه؟ ممنون میشم کمک کنید خیلی حیاتیه.