05-09-2016, 11:44 AM
(05-09-2016, 09:23 AM)rojano نوشته: سلام. من مقیم کانادا هستم.کارشناسی ارشد با معدل 18/56 در رشته ادبیات انگلیسی دارم. یک مقاله چاپ شده ماخوذ از پایان نامه، یک مقاله در همایش بین المللی دانشگاه تهران و در حال ویرایش مقاله ای برای همایش ملی در دانشگاه شهید بهشتی ایران هستم و همینطور مقاله دیگری برای چاپ اماده میکنم.اما خب شاید دو ماه دیگه طول بکشه.ایلتس 7/5 دارم.ایا شانسی برای دکترای دانشگاه تورنتو در رشته ادبیات تطبیقی دارم؟ایا خودم باید دنبال فاند باشم؟تا جایی که من اطلاع دارم دانشجوهای دکترا خود به خود فاند میشوند؟ایا این درست است؟ایا قبل اپلای باید استاد پیدا کنم؟
سلام،
معدل شما بسیار خوب است. نمرهی زبان شما اگر تمام مهارتها تقریبا در یک سطح باشد بسیار خوب است (اما باید حداقل نمرهی مورد نیاز دانشگاه را برآورده سازد)
دانشگاه تورتو بهتری دانشگاه کانادا است و رقابت برای پذیرش در آن بالا است. باید از استاد پاسخ مثبت دریافت کنید و سپس اقدام به Apply کنید.
اصولا فاند مقدار و معنای متفاوتی دارد، اگر شما در تورنتو زندگی میکنید، نباید نگران هزینههای زندگی باشید. اگر این میزان فاند فقط بتواند هزینه های دانشگاه را پوشش دهد کافی است، حال اگر از پرداخت شهریه نیز معاف شوید که به نفع شما است.
بله برای کانادا یافتن و دریافت پاسخ مثبت از استاد بسیار مهم است و تقریبا دوستان پیشنهاد میدهند در صورت عدم دریافت پاسخ مثبت از استاد Apply نکنید که احتمال عدم پذیرش وجود دارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید