07-09-2016, 01:08 AM
(06-09-2016, 07:24 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام
@raminz
@Glee
دوستان من با سوالاتی که مربوط به خلاصه کل متن هستن (Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage.) "مشکل اساسی" دارم. در خود Tpo ها حداقل یکی از سه مورد رو اشتباه انتخاب میکنم. (هرچند دو منبع پاسخ که دارم خودشون جواب های متفاوتی به این نوع سوالات میدن.)
ممنون میشم منبع و یا راهنمایی که بتونه کمک کنه، لطف بکنید.
سپاس
سلام،
والا من هم مثل شما و خیلی های دیگه با این سوال مشکل داشتم.
به نظرم مشکل اینجاست که این سوال گاهاً میتونه بیشتر از 3 تا جواب درست داشته باشه! یعنی به برداشت هرکس از متن بستگی داره که لزوماً هم غلط نیستن.
اون نکاتی هم که تو کتابا گفته میشه در مورد پاسخ دادن به این سوال همیشه کاربرد ندارن. مثلاً یادمه یکی بود که میگفت اگه دیتیل یا اسم تو گزینه باشه اون غلطه ولی بعضی جاها همون گزینه درست بود.
نظر شخصی من اینه که اگه آدم تو این سوال 2 از 3 هم درست جواب بده اصلاً بد کار نکرده!
البته بعضی از سوالای TPO بود که دقیقاً 3 تا جواب درست داشت و بقیه کاملاً غلط بودن ولی بعضی جاها میشد به بیشتر از 3 تا جواب رسید.
به جز اون نکاتی که تو کتابا هست و شما هم حتماً بهتر از من بلدی، یه چیزی من واسه خودم پیدا کرده که البته مطمئن نیستم درست باشه. چون متون تافل، آکادمیک هستن (با این فرض که هر پاراگراف یه مقدمه و بدنه اصلی و نتیجه داره)، هر پاراگراف فقط یه main point میتونه داشته باشه و اگه 2 تا از 6 تا گزینه از یه پاراگراف باشن، حتماً یکی از اون 2 تا غلطه. نمیدونم این حرف درسته یا نه ولی یادم هم نمیاد که براش مثال نقض پیدا کرده باشم.
میدونم چیزایی که گفتم واسه رفع مشکل شما خیلی مفید نبود، پس بچه هایی که با این سوال مشکل نداشتن لطف کنن و راهنمایی کنن.