12-09-2016, 12:44 AM
(11-09-2016, 11:20 AM)Milados نوشته: سلام،دوست عزیز ممنونم از وقتی که واسه جوابم گذاشتین.راستش من خودم تورنتو زندگی میکنم و به عنوان دانشجوی بومی میخوام اپلای کنم.اما تحصیلم در ایران بوده. این استاد دانشگاه شیراز مورد ۶ بهم قول داده و ادم درستی هم هست یعنی وقتی بگه کاری رو انجام میدم سر قولش میمونه. استاد راهنمای خودم یکم از تکنولوژی عقبه و ایمیلمو جواب نداده و مثل اینکه باید باهاش تماس بگیرم. در ثانی نمیدونم اصلا بلد باشه توصیه نامه بنویسه یا نه.از بد نوشتن منظورتون چیه؟
با احترام به نظر متین عزیز من هم یه چند تا نکته رو بگم.
دوست عزیز اصلا برای خارجی ها اهمیتی نداره که استاد شما از کجا مدرک گرفته(این نظر من هست و امیدوارم زیاد به بنده دوستان کارکشته گیر ندهند). وقتی شما دانشجوی اینترنشنال هستی و استاد شما هم یک غیر آمریکایی هست، اصلا توصیه نامه شما زیاد اهمیتی پیدا تمی کنه.
اوووووووووما ( امیدوارم با لحجه خونده باشید ) اگر چیز بدی نوشته شده باشه تو ریکامتون بدانید و آگاه باشید که به آنی ریجکت خواهید شد. حالا چه استاد تمام باشه چه استادیار. چه از دانشگاه های ایران مدرک گرفته باشه، چه از تاپ 10.
اصلا می گن وقتی استاد های چینی و هتدی و ... تو خود همین آمریکا برای دانشچوهاشون ریکام می نویسند زیاد حسابشون نمی کنند، چون می دونند این استادها زیاد در جریان مطلب نیستند و چرت و پرت می نویسند.
ببینید این حرف رو من ایی ذارم به شما می زنم که استاد راهنمام و استاد مشاورم که حتی باهاشون مقاله داشتم و اسمشون بود بهم زیکام ندادند و رفتم از سه تا استادی که تعداد مقاله های کنفرانس و ژرنالشون 10 تا نبود ریکام های عالی(خودم می توشتم با اجارتون ) گرفتم.
به نظرم اسم استادی رو برای ریکام رد کنید که مطمئنید که موقع پر کردن بازی در نمی آره و ناز نمی کنه. یادش بخیر یکی از استادها هر ریکامی که می داد ما رو می فرستاد یه 5 ساعت یا مراقب امتحان بودیم یا تمرین های دانشجوهاش رو حل می کردیم یا در آخر ماشین اش رو می شستیم و بچه اش رو از مهد کودک می آوردیم .
موفق باشید
شما موفق شدی پذیرش بگیری با ریکام اساتیدی که راهنمات نبودن؟